Kaza Yapan Kurye Sipariş Gecikmesin Diye Kardeşini Aradı

TAKİP ET

Direksiyon hakimiyetini kaybedince kaza yapan kurye, siparişi gecikmesin diye kendisi gibi kurye olan kardeşini arayarak siparişi ulaştırmasını istedi.

Pandeminin etkisiyle internetten alışveriş alışkanlığı hız kazanırken, geciken kuryelerin başı iş verenleriyle derde giriyor. Siparişlerini vaktinde ulaştırmak için hız yapmak zorunda kalan kuryelerden her gün yeni bir kaza haberi geliyor.

Muğla'nın Menteşe ilçesinde siparişini ulaştırmak için yola çıkan bir kurye, direksiyon hakimiyetini kaybedince kaza yaptı.  Çiğköftecide çalıştığı öğrenilen K.D., isimli kurye yaralanırken çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri yönlendirildi.

Olay yerinde kaza yapan motosikleti bulamayan polis ekipleri şaşkınlık yaşadı. Yaralı şahsın paketi yetiştirmesi için kendisi gibi kurye olan kardeşini aradığı, kardeşinin kazalı motosikleti alarak paketi götürdüğü öğrenildi. Yaralı kurye hastaneye kaldırıldı.

Kazanın ardından kendisi gibi kurye olan kardeşini arayan K.D. isimli kurye sağlık durumunu değil siparişin durumunu düşünmek zorunda kaldı. 

.

kaza kurye kardeş muğla menteşe çiğköfteci