Kazakistan'da Devleti Harekete Geçiren 'Hayaletin' Görüntüleri

TAKİP ET

Kazakistan'ın batısındaki Khankol köyünde geceleri yollarda karşılaşıldığı iddia edilen ve devletin de bir grup polisi görevlendirerek araştırmaya başladığı hayalet kadının görüntüleri ortaya çıktı.

Kasım ayının başından bu yana Kazakistan'ın batısındaki Khankol köyü halkı başta olmak üzere bölge sakinlerini harekete geçiren hayalet kadının görüntüleri ortaya çıktı.

Geceleri yerleşim yerlerinin yakınındaki yollarda arabaların camlarına çarptığı, hatta araçların içinde görüldüğü ve sürücüleri yoldan sapmaya zorladığı gibi hakkında sayısız hikayenin dilden dile yayılmaya başladığı hayalet, devleti dahi harekete geçirmişti.

İddialarda yer verildiği gibi söz konusu yolda seyreden bir aracın şoförü tarafından kaydedilen görüntülerde 'hayalet kadın' fark ediliyor. Bir süre sabit kalarak ağır hareketlerle ilerleyen cismi görüntülüyen sürücü, "hayaletin" kendisine dönmesiyle bölgeden hızla uzaklaşıyor.

Batı Kazakistan Eyaleti Valisi Gali Iskaliev tarafından olay hakkında soruşturma başlatılması talimatı da verilmiş, görevlendirilen polisler kitlesel bir halüsinasyon vakasıyla karşı karşıya olunması ihtimaline karşı bölgede kişi başına ne kadar kaçak içki tüketildiğini araştırmaya başlamıştı.

hayalet kadın khankol kazakistan batı kazakistan eyaleti hayalet kadının görüntüleri gali iskaliev