Kazı Kazan Kuyruğunda Sırasını Aldığı Kişi 1 Milyon Lira Kazandı

TAKİP ET

Bir vatandaş kazı kazan sırasında sırasını alan bir vatandaş sayesinde 1 milyon lira kazandı.

Edirne Saraçlar Caddesi'nde bir Milli Piyango bayiinden 20 liralık kazı kazan alan bir vatandaş, 1 milyon liralık büyük ikramiye kazandı.

T24'ün haberine göre Sevda Rastgele'nin şans oyunları bayiine gelen 76 yaşındaki vatandaş, kazı kazan almak istedi. Fakat bir Sezen Dökmeci adlı vatandaş bir anda yaşlı vatandaşın önüne geçerek kazı kazan satın aldı.

İkilinin arasında kısa bir süre sıra tartışması yaşannırken yere bir adet kazı kazan düştü. Bu sırada talihli vatandaş yere düşen kazı kazanla birlikte 2 kazı kazan satın aldı. Talihli vatandaş, kazı kazanı kazıdıktan sonra 1 milyon lira kazandığını gördü.

Olayı anlatan Sezen Dökmeci, "Benim önümdeydi. Kuponu aldı ve kazıdı. Büyük ikramiye çıktı ve hiç bozuntuya vermedi. Gayet de rahattı. 8 aydan beri kazıyorum ama hiç bir şey çıkmadı. Bize de çıkmasını isterim. Aslında sıra onun sırasıydı ben onun önüne geçtim. Benim alacağım kağıdı o aldı. Ona çıktı. 'Sen ileri geçtiğin için kaybettin bu şans benimdi' dedi. Ben tabi çok üzüldüm. O kağıt benim olmasına rağmen o aldı. Şans onunmuş. Yere düşünce 'benim olsun' dedi. Sen önüme geçtin bu benim kısmetim" diye konuştu.

kazı kazan kuyruğunda sırasını verdiği kişi