Keçi Sütü Sabununun Faydaları Nelerdir, Ne İşe Yarar? Kullanımı

TAKİP ET

Keçi sütü sabunu keçi sütü kullanılarak üretilen, süt bazlı, doğal, hoş kokulu bir bakım ürünüdür.

Keçi sütü sabunu keçi sütü kullanılarak üretilen, süt bazlı, doğal, hoş kokulu bir bakım ürünüdür. İçeriğindeki süt özü sayesinde cildi nemlendirerek daha bakımlı, yumuşak, canlı görünüm kazandırır. İçeriğindeki Hindistan cevizi yağı, Hint yağı, badem yağı, zeytinyağı, shea yağ gibi pek çok bitkisel yağ sayesinde cildi neme doyurarak kuru ciltlerin yardımına koşar.

Keçi Sütü Sabununun Faydaları Nelerdir?

Keçi sütü sabununun faydaları cilt sağlığınızı koruyarak güçlendiren özel bakım ürününün tedavi eden, iyileştiren özellikleri sayesinde oldukça fazladır. Vücut, yüz ve cilt problemlerini en az seviye indiren özel bakım sabununun faydalarından bazıları şunlardır: 

Ciltteki siyah nokta, akne, alerjen oluşumlarını gidererek cildi derinlemesine temizler. 

Düzeni kullanım sonrasında gözenekleri sıkılaştırarak oldukça genç, dinamik, hoş ve estetik görünüm kazandırır. 

Sivilce, akne oluşumunu gidererek hızlıca yok eder. 

Egzama, mantar, sedef, kaşıntı gibi pek çok ciddi cilt problemlerinin de kısa sürede üstesinden gelir. 

Doğal peeling etkisi gösteren özel sabun ölü deriyi uzaklaştırarak cilt hücrelerini yeniler.

Keçi Sütü Sabunu Ne İşe Yarar?    

Keçi sütü sabununu kullananlar ürünün cildi temizleyen, onaran, tedavi edici, güçlendirici, yüksek bakım etkisini ilk kullanımdan itibaren hisseder. Güneş ışınlarının zararlı etkilerinden korunmanıza olanak sağlayan özel bakım sabunu güneş lekelerinden korunmanızı sağlar. Saç sağlığını önemli ölçüde koruyan özel bakım sabunu saç tellerini nemlendirerek saçların kısa sürede daha gür, yumuşak, sağlıklı şekilde çıkmasını sağlar.  

Keçi Sütü Sabunu Nasıl Kullanılır?

Keçi sütü sabununun kullanımı şu şekildedir: Temizleme yapacağınız bölgeyi su yardımıyla iyice köpürterek en az 2-3 dakika bekledikten sonra durulama yapın. Cilt yüzeyine hassas masaj yaparak sabunu iyice yedirmeniz tavsiye edilir. İçeriğindeki ideal yağ özleri cildi nemlendirerek saçların daha gür, hızlı şekilde uzamasına yardım eder. Cildinize çok bastırmadan dairesel hareketlerle özenli masaj yaparak uygulayabilirsiniz. Sivilce, egzama, akne problemi yaşayan kullanıcılar için ideal olup cilt problemlerinizi kısa sürede ortadan kaldırarak pürüzsüz, canlı, genç ve estetik bir cilt dokusuna sahip olmanızı sağlar. 

Keçi Sütü Sabunu Günde Kaç Kez Kullanılır?

Keçi sütü sabununun gün içinde kullanımı ikidir. Yukarıda belirtilen doğru temizleme yöntemini tercih ederek uygulama sonrasında saç ve cilt sağlığı üzerindeki yüksek yumuşatıcı, gürleştirici, parlatıcı, tedavi edici etkisini kolayca fark edebilirsiniz. 

Keçi Sütü Sabununun Zararları Nelerdir?

Keçi sütü sabununun zararları sağlık, hijyen ve test onayından geçirildiği için bulunmamaktadır. Uygulama sırasında yan etkili bir durumla karşılaşırsanız kullanımını durdurarak alanında uzman bir hekime başvurabilirsiniz. Cilt renginizi beyazlatarak cilt tonu farklılıklarını ortadan kaldıran keçi sütü sabunu besleyici, iyileştirici, doğal bakım etkisiyle günümüzde oldukça yoğun ilgi görür. Yüksek besleyici, yatıştırıcı özelliğinin yanı sıra nemlendirici etkisiyle de cildinizi yumuşatarak derinlemesine besler. Keçi sütü sabunu ile güzelliğinize güzellik katabilir; günlük bakımınızı sorunsuz, rahat, emniyetli şekilde yapabilirsiniz.  Doymuş, doymamış yağlar bakımından zengin olan yumuşak dokulu, özel bakım Keçi sütü sabunu laktik asit özelliğine sahiptir. Doğal bir nötr pH değerine sahip olup ideal yağ dengesi sayesinde cildinizi nemlendirerek yumuşak, pürüzsüz, doğal ve genç görünmenizi sağlar.

Keçi Sütü Sabununun Fiyatı Ne Kadar?

Keçi sütü sabununun satış fiyatı 15 TL ile 160TL arasındadır. A, B, E, B6, B12, C vitamini ve bakımından zengin olup demir, selenyum, bakır, çinko gibi minerallerle zenginleştirilir. Marka kalitesi yüksek ürün içeriğinde kullanılan diğer bitki özü çeşitliliğine göre de farklı şekilde fiyatlandırılır. Bütçenize uygun satın alabileceğiniz kozmetik alanında sıklıkla tercih edilen özel sabun profesyonel üretim safhalarından geçirilerek hizmetinize sunulur. Kostik su ve sodyum hidroksitin birleşiminden üretilen keçi sütü sabunu içeriğindeki doğal özlü yağlar sebebiyle cildinizi nemlendirerek derinlemesine besler ve güçlendirir.


 

keçi sütü sabunu keçi sütü sabun keçi sütü sabunu nasıl kullanılır