Kefir Sabununun Faydaları Nelerdir, Ne İşe Yarar? Kullanımı

TAKİP ET

Kefir sabunu cilt ve yüz bakım uygulamalarında kullanılan cilt sağlığı üzerindeki mucizevi etkileriyle ön plana çıkan doğal bakım ürünüdür.

Kefir sabunu cilt ve yüz bakım uygulamalarında kullanılan cilt sağlığı üzerindeki mucizevi etkileriyle ön plana çıkan doğal bakım ürünüdür. Saç, yüz ve vücut için doğal temizleyici görevi ile ön plana çıkan orijinal sabun saç dökülme ve kepek problemlerini önler.

Saçlarınızın kısa sürede canlı, ipeksi, sağlıklı şekilde uzamasına yardım eder. Aseton gibi makyaj temizleme ürünü olarak da kullanılabilmektedir. Kimyasal içermediği için asetondan zararsız olduğu görülmüştür.

Kefir Sabununun Faydaları Nelerdir?

Kefir sabununun faydaları cilt problemini önleyen pek çok olumlu özelliğe sahiptir. Mucizevi doğal güzellik iksiri kefir sabununun faydalarından bazıları şunlardır: 

Ciltte oluşan sivilce, egzama ve cilt lekeleri problemlerin önleyerek cilt hücresini yeniler. 

Düzenli kullanımı sonrasında yukarıda belirtilen cilt kusurlarından kısa sürede kurtulabilirsiniz. 

Cildi besleyerek sağlıklı, bakımlı, pürüzsüz bir cilt dokusuna sahip olmanızı sağlar.  

Doğal nemlendirici sabun, cilt kuruluğunu önleyerek neme doyurur. 

Hücre yenileyici özelliği sayesinde yaşlanmayı geciktirerek yüz kırışıklığını giderir. 

Selülitten şikayet eden kullanıcılar için ideal olup cildinizin pürüzsüz, canlı, sağlıklı görünüm kazanmasını sağlar.

Kefir Sabunu Ne İşe Yarar?

Kefir sabununu kullananlar ürünün yüksek temizleme, antibakteriyel özelliğini fark eder. Cildinizi sedef hastalığı, mantar, egzama gibi cilt rahatsızlıklarına karşı koruyarak cildin rahat nefes almasını sağlar. İçeriğinde Hindistan cevizi yağı, zeytinyağı, Adaçayı esansiyel yağı, kuru buğday yağı, biberiye yağı gibi pek çok doğal bileşene sahip olan özel ürün cildinizi nemlendirerek daha yumuşak, zinde, estetik ve hoş görünmenizi sağlar. Vitamin, mineral, esansiyel,  aminoasitler bakımından zengin olup saç ve cilt yapısı üzerinde mucizevi etkileri ile dikkat çeker. Kuru ve kırılgan saç dokusuna sahip olan kullanıcılar için ideal olup saçları kısa sürede eski canlılığına kavuşturur. Hızlı bir yıkama sonrasında saçları pürüzsüz, ipeksi, yumuşak ve daha sağlıklı hale getirir. Kaşıntı, egzama, mantar, sivilce, akne gibi pek çok cilt problemini önleyerek cilt sağlığınızı güçlendirir.

Kefir Sabunu Nasıl Kullanılır?

Kefir sabununun kullanımı kolay ve pratik olup su ile iyice köpürtülüp 2-3 dakika bekledikten sonra bol durusuyla yıkanması tavsiye edilir. Yıkama ve durulama işlemi deri üzerinde özenli, hassas masaj yapılarak uygulanmalıdır. Kullanım sonrasında saç ve cilt sağlığı üzerindeki iyileştirici, onaran, güçlendiren yüksek bakım etkisini anında hissettirir.

Kefir Sabunu Günde Kaç Kez Kullanılır?

Kefir sabununun gün içinde kullanımı ikidir. Düzenli, özenli, doğru yıkama yöntemi ile yapıldığı takdirde cilt ve saç üzerindeki pürüzsüz, sağlıklı, canlı, iyileştirici etkisini anında hissettirir. Vitamin ve mineral bakımından zengin olup saçların kısa sürede doğal, parlak, sağlıklı şekilde uzamasını sağlar. Daha yumuşak, ışıltılı, sağlıklı ve bakımlı bir görünüme sahip olursunuz.

Kefir Sabununun Zararları Nelerdir?

Kefir sabununun zararları yüz, vücut, saç üzerindeki olumlu pek çok özelliğinden dolayı yoktur. İçeriğindeki A, B, C, D vitamini ve B7 vitamini cildinizi neme doyurarak derinlemesine besler. Saç uzamasını hızlandıran özel sabun saç tellerinin su ihtiyacını karşılar. Düzenli kullanım sonrasında saç ve cilt üzerinde pek çok olumlu, geliştirici, güçlendirici, onarıcı ve tedavi edici özelliğe sahiptir. Saç köklerini nazikçe nemlendirerek saç kırıklarını gideren kefir sabunu kuru cilt yapısına sahip olan kişilerin nem ihtiyacını karşılar. Saç ve cilt dokusunun parlak, ışıltılı, pürüzsüz görünmesine yardım eder.

Kefir Sabununun Fiyatı Ne Kadar?

Kefir sabununun satış fiyatı 16 TL ile 228 TL arasındadır. Bütçenize uygun organik yapısı, hoş kokusuyla ön plana çıkan özel bakım sabunun fiyatı üretiminde kullanılan diğer bitki özü bileşenleri, marka kalitesi, tekli çoklu ambalaj içeriği ve miktarına göre değişiklik gösterir. Sağlık hijyen ve güvenlik testlerinden geçirilen orijinal sabun zararlı bileşenlere sahip değildir. Alerjik bir cilt yapısına sahipseniz herhangi bir yan etki ile karşılaştığınız takdirde kullanımını durdurarak hemen uzman bir cilt doktoruna başvurmalısınız.


 

kefir sabunu kefir sabununun faydaları kefir sabunu nasıl kullanılır kefir sabunu fiyatı