Kemal Kılıçdaroğlu: Erdoğan'ın Ederi Bir Para

TAKİP ET

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu Parti Meclisi'nin açılışında konuşma "Bir milyon lira. Teşekkür ederim en azından bir paralık açmadı. Ben onun hakkında bir paralık açıyorum. Ederi o çünkü" dedi.

Siyaset kurumunun temel görevi sorunları çözmeye kilitlenmesidir diyen Kılıçdaroğlu, "Kısır tartışmaların Türkiye'ye hiçbir şey kazandırmayacağını da artık herkesin çok iyi bilmesi lazım" ifadelerini kulandı.

Türkiye'nin  yapay gündemlerle zaman kaybettiğini vurgulayan CHP lideri, "Biz, her alanda, her yerde, her ortamda halkın nabzını birebir tutan partiyiz" diyerek halkın gündemi ile sarayın gündeminin farklı olduğunu söyledi.

AKP'ye ve MHP'ye oy veren vatandaşlara seslenerek, "Gün beraber düşünme günüdür.  Bir dert varsa bu derdi beraber çözme günüdür. Ayrışmaya, ayrıcalığa izin vermiyoruz. Çöpten yiyecek toplayan kadın bizim vatandaşımız, kardeşimiz. O soruna siyaset kurumu kayıtsız kalıyorsa görevini yapmıyor demektir" mesajı verdi.

CHP İstanbul İl Başkanı ile uğraşmak yerine işsizlik sorununa el atılması gerektiğini ifade eden Kılıçdaroğlu, "Bir de tazminat davası açmış. Bir milyon lira. Teşekkür ederim en azından bir paralık açmadı. Ben onun hakkında bir paralık açıyorum. Ederi o çünkü" dedi.

kılıçdaroğlu kemal kılıçdaroğlu ziyaret grup toplantısı asgari ücret yoksulluk millet ittifakı akpli mhpli akpli bir para tazminat bir milyon lira lira tazminat chp lider chp genel başkanı canan kaftancıoğlu