Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Video Açıklama: Breaking Bad Süleyman

TAKİP ET

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından yayımladığı videoyla AKP'ye yüklendi. Kılıçdaroğlu yayımladığı videoda "Türkiye'de bir metamfetamin salgını olduğunu" ifade etti.

Sosyal medya hesabından bir video yayımlayan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Türkiye’de bir metamfetamin salgını var. Sarayın düzeni bu salgını besliyor. Bakmayın 'okul önünde uyuşturucu satanın bacaklarını kırarız' palavrasına. Bugün size Sarayın kara para ile bu zehiri nasıl sokaklarımıza davet ettiğini anlatacağım. Kirli paranın sonucudur bu" dedi.

Türkiye'nin Uyuşturucu Sorunu

"Sevgili halkım, bugün CHP Yoksulluk Dayanışma Ofisi Kurucusu Hacer Fogo Hanım ile size seslenmek istiyoruz. Hacer Hanım kendisini yoksulluğa, kentlerin çeperlerine adamış durumda. Kendisinden bir konuya odaklanmasını, uyuşturucu salgınına ve bu salgının kent çeperlerindeki yoksul çocuklarımıza ne yaptığına bakmasını istedim.

Ailelerimiz büyük bir tehdit altında. Evlerin içinde bir yürek yangını var. Gencecik çocuklarımız, evlatlarımız uyuşturucunun ağına düşüyor. Ailelerimiz çaresiz. Bir yanda evlatları, bir yanda hayatın türlü zorlukları...

Kirli Parayı Türkiye'nin Cari Açığını Kapatmakta Kullandılar

Peki bu evlatlarımızın zehirlenmesinin ana kaynağı nedir? Bu acılı aileler sokaklarına uyuşturucu girmesin diye mücadele ediyorlar. Fakat sorun böyle çözülemiyor. Mevzu çok daha büyük, daha derin bir yerde. Ben sebebini detaylı olarak açıklayayım.

Her şey bu iktidarın ekonomiyi bitirmesiyle başladı. O kadar müsrifçe harcadılar ki beytül mâle el uzatacak hale geldiler. Hazine'yi boşalttılar. Ekonomiyi çökerttiler. Tüm kaynaklar tükenince de iktidarda kalmak için kirli bir oyuna girdiler. Bu oyun neydi? Her türlü kara paranın ülkeye getirilmesine göz yumdular. Bu kirli milyar dolarları, yani uyuşturucu paralarını Türkiye'nin cari açığını kapatmakta kullandılar.

Uyuşturucu Baronları AVM'lerde Birbirleriyle Çatışmaya Başladılar

Kirli paraya göz yumarsan, onları Türkiye'ye davet edersen doğal olarak sahipleri de o parayla birlikte Türkiye'ye gelir. Sonuç? Dünyanın her yerinden ne kadar uyuşturucu baronu varsa İstanbul'a geldiler. Sonra, kafelerde, AVM'lerde birbirleriyle çatışmaya başladılar. İstanbul'u dünya suç örgütlerinin, uyuşturucu baronlarının çatışma alanına döndürdüler.

Çaresiz ve arayış içindeki çocuklarımız bu tepeden aşağıya yayılan pisliğin hedefi oldu. Kaynağı belirsiz kirli para sokaklara uyuşturucu olarak indi. Bugün Türkiye'nin sokaklarında her gelir düzeyine göre uyuşturucu satılıyor. 

Sıvı Olarak Getiriliyor, İstanbul'daki Laboratuvarlarda...

Metamfetamin, sıvı olarak Türkiye'ye getiriliyor, İstanbul'daki laboratuvarlarda kristale çevriliyor. Uyuşturucuyla mücadele eden tüm grupların ortaklaştığı konu: Metamfetamin dünyanın başına bela olacak. Çok ucuz olduğu için çok hızlı yayılıyor. Uyuşturucunun her türüyle, özellikle met ile savaşmamız lazım.

Breaking Bad Süleyman

Gelelim 'Okul önünde yakaladığınız uyuşturucu satıcısının bacağını kırın' diyen namıdiğer 'Fotoroman Süleyman'a... Saray da çok iyi biliyor ki bu uyuşturucuları kendileri davet ettiler Türkiye'ye. Onunla bununla poz veren, gençlerin diliyle söyleyeyim 'Breaking Bad Süleyman' ülkenin çocuklarının zehirlenmesine göz yummuştur."

kemal kılıçdaroğlu video açıklama breaking bad süleyman soylu