Kemal Kılıçdaroğlu Nevşehir'e Gitti

TAKİP ET

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Nevşehir'i ziyaret etti.

Bir genç Nevşehir'i ziyaret eden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu durdurarak "'Size bir şey sormak istiyorum. Türk gençlerinin çoğunluğunun düşüncesi, ben ve arkadaşlarım da dahil olmak üzere yurt dışına gitmek istiyor. Bu bizleri de üzüyor ama geleceğimiz için daha iyi şartlar istiyoruz. Bu durumlar değişecek mi?" diye sordu. CHP lideri ise gence cevaben "Değişecek, sizler geleceğinizi dışarıda değil Türkiye’de bulacaksınız" dedi.

Şehirde "bir dokunup bin ah işiten" CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'na dert yanan bir taksici, "Arabamızın bir cıvatasını dahi taktıramıyoruz. Lastik alamıyoruz. 100 liraya yaptırdığımız yağ değişimi şimdi oldu 300 lira. Sadece yağ. Filtreler hariç" şeklinde konuştu.

Mülteciler Nevşehir'e Kaçak Yollardan Gelirken Hiç Zorlanmıyor

Bir başka taksici ise mültecilerin şehre kaçak yollardan hiç zorlanmadan geldiğini aktararak "Ama bizim taksimize bindiği an biz suçluyuz” diye dikkat çekti. Mültecilerin “MA” plakasıyla taksicilik yaptığın anlatan taksici, “Bunu vali hanıma da ilettik" ifadelerini kullandı.

Şehirde esnafları ziyaret ederek dert dinleyen CHP lideri daha sonra da kanaat önderleri, muhtarlar ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile buluştu.

Bir Genç Kemal Kılıçdaroğlu'nu Durdurup Sordu