Kemal Kılıçdaroğlu Partisinin Grup Toplantısında Konuşuyor

TAKİP ET

Kemal Kılıçdaroğlu partisinin grup toplantısında gündeme dair açıklamalarda bulundu. Kılıçdaroğlu, MHP liderini de hedef aldı.

Partisinin grup toplantısında konuşan MHP lideri Devlet Bahçeli üniversite sınavlarının öğrencileri strese soktuğunu, bu sebeple sınavların kaldırılması gerektiğini söylemişti.

Bahçeli'nin ''Üniversite sınavlarına neşteri vuracağız'' sözlerini hedef alan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, ''Sayın Bahçeli 'Siyasi muhataplarımıza çağrımdır. Gelin bu üniversite sınavlarını kaldıralım' demiş. Güzel ama benim Bahçeli'ye bir iyi bir de kötü haberim var. İyi haberim şu, üniversite sınavı kaldırıldı. Kötü haber bizim çocuklarımız için değil'' şeklinde cevap verdi. 

Damat ile Kayınpeder 128 Milyar Doları Buharlaştırdı

Kayıt dışının en temel özelliği kayda alınmamasıdır. Bunun önüne devletin şeffaf olmasıyla geçilir. Kim getirecek bunları? Devleti yöneten siyasi partinin getirmesi lazım. En güçlü kurumlarımdan biri olan şimdi şamar oğlanına dönen Merkez Bankası. Kanuna aykırı olarak yetkiyi aldılar Hazine ve Maliye Bakanlığı'na verdiler. Damat ile kayınpeder 128 milyar doları buharlaştırdı. 

Kanal İstanbul'a İmza Atan Bürokratın Burnundan Getireceğim

Kanal İstanbul yapılırsa dış güçler bu parayı söke söke alırlarmış. Temsilciye bak. Erdoğan, dış güçlerin temsilcisi. Alacağım, alacağım, söke söke alacağım. Buradan bir daha söyleyeyim; bu işe giren müteahhit unutsun kendisini. Bu işe kredi veren banka unutsun kendisini. Buna imza atan bürokratın burnundan fitil fitil getireceğim. Sadece bunları yapmayacağım. Bizim milliyetçilik damarımıza dokunuyorlar. O tank palet fabrikasından söke söke alıp şanslı ordumuza vereceğiz. 

Belki Namuslu Bir Hakim Bulur Yolsuzlukları İspat Ederiz

Süleyman Soylu devletin televizyonuna çıkıp "Her ay bir siyasetçiye 10 bin dolar ödeniyor" dedi. Erdoğan ne dedi? Tık çıkmadı tık! Rüşveti savunana oy vermeye devam edecek miyiz?  Rüşvetin bu boyutu, ekonomideki kayıtdışılığın bu boyutu hiç çıkmamıştı. Türkiye Cumhuriyeti tarihinde bütün yolsuzlukların ilkini yaşıyoruz. Daha neler çıkacak bilmiyoruz. 

Erdoğan Şahsım Hükümeti ülkeyi felakete sürükleyecektir. Yolsuzluk, rüşvet her şey var. Bu kadar ağır konuşuyorum. Acaba mahkemeye verirler mi diye, yok vermiyorlar. Belki namuslu bir hakim buluruz da bunları ispat ederiz. Tık yok. 

 

kemal kılıçdaroğlu grup toplantısı üniversite sınavları devlet bahçeli kaldırılmalı