Kemal Kılıçdaroğlu Rabia Naz'ın Babası Şaban Vatan'la Görüştü

TAKİP ET

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, şüpheli şekilde hayatını kaybeden Rabia Naz'ın babası Şaban Vatan'ı partisinin genel merkezinde ağırladı.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, şüpheli şekilde hayatını kaybeden Rabia Naz'ın babası Şaban Vatan'ı partisinin genel merkezinde ağırladı.

Kılıçdaroğlu, baba Şaban Vatan ve avukat Burçin Şahan'dan şüpheli şekilde hayatını kaybeden Rabia Naz'ın ölümüne ilişkin yargılamanın gidişatına ilişkin bilgi aldı.

Rabia Naz'ın Ölümü

11 yaşındaki Rabia Naz Vatan, 12 Nisan 2018'de Giresun'un Eynesil ilçesinde bulunan evlerinin önünde yaralı halde bulunmuş ve sağlık ekipleri tarafından kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmişti.

Ölümünün ardından düzenlenen Adli Tıp Kurumu raporunda ise Rabia Naz'ın ölüm nedeni "genel beden travmasına bağlı omur, pelvis ve ekstremite kemik kırıkları ve gelişen komplikasyonlar" şeklinde tespit edilmiş ve bu yaralanmaların "çatıdan düşmeye bağlı olduğu" iddia edilmişti.

Bu raporun "siyasi baskı" sonucu hazırlandığını iddia eden baba Şaban Vatan, kızı Rabia Naz'a "siyah bir aracın" çarparak öldürdüğünü iddia ediyor.

Kemal Kılıçdaroğlu Rabia Naz'ın Babası Şaban Vatan'la Görüştü