Kemal Kılıçdaroğlu Seçim Kampanyasını Başlattı: Sana Söz, Yine Baharlar Gelecek

TAKİP ET

Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, resmi adaylık kampanyasının başlangıcını yaptığı bir video paylaşarak duyurdu.

Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, resmi adaylık kampanyasının başlangıcını yaptığı bir video paylaşarak duyurdu. Millet İttifakı'nın diğer liderleri de Kılıçdaroğlu'nun videosunu sosyal medya hesaplarından paylaştı.

"#SanaSöz yine baharlar gelecek…" başlığı ile yayınlanan video, Türkiye'nin birlik, beraberlik ve sevgi dolu bir ülke olması vurgulandı. Kılıçdaroğlu, Türkiye'nin incitmeden farklılıklara saygı duyan, bilime, sanata, geleceğe inanan, uzmanlığa saygı duyan bir ülke olması gerektiğini belirtti.

Videoda ayrıca, cesaretli ve sözü dinlenen insanların özgürce düşüncelerini ifade edebildiği bir Türkiye istediği vurgulanırrken, Türkiye'nin en güzel şarkılarını bağıra çağıra söyleyen, neşesi çocukların gözlerinden okunan bir ülke haline gelmesi gerektiği sözleri ifade edildi.

Video'da şu ifadeler kullanıldı:

"Sana söz, birbini incitmeyen, farklı olanı olduğu gibi seven, sayan; uzaklaşan değil, kucaklaşan bir Türkiye.

Karnı tok, gönlü bol, yaşamayı seven bir Türkiye. Bilime, sanata, geleceğe inanan; ayakları yere sağlam basan, uzmanlığa saygı duyan bir Türkiye.

Seyirci kalmayan, korkusundan susmayan, sözü dinlenen, kıymeti bilinen; en güzel şarkıları bağıra çağıra söyleyebilen, neşesi çocukların gözünden okunan bir Türkiye için geliyoruz. 

Sana söz, yine baharlar gelecek"

kemal kılıçdaroğlu sana söz seçim kampanyası