Kemal Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanlığı Adaylığı Açıklamasına Akşener'den Yorum: Sakıncası Yok

TAKİP ET

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanlığı adaylığı konusunda yaptığı açıklamayı değerlendiren Merak Akşener, ''Sakıncası yok'' dedi.

Partisinin grup toplantısında konuşan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, TBMM'de gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Katıldığı bir televizyon programında ''Ortak görüş olursa Cumhurbaşkanı adayı olurum'' diyen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun bu açıklaması hakkında konuşan Meral Akşener, "Aday olmayı düşünebilir, burada bir sakınca yok" dedi. 

Bir gazetecinin "Sizin gönlünüz adaylıktan yanaydı" demesi üzerine, "Ben öyle bir şey demedim. Bugüne kadar hiç duydunuz mu ağzımdan? Biz millet odaklı bir çalışma yapıyoruz. Milletin dertlerini dinliyoruz, milletin dertlerini kamuoyunun gündemine getiriyoruz. En önemlisi de şu; 20 Ocak 2020'den beri geziyorum ben ve orada bu çalışmayı yaparken şahsıma, partime veya benim herhangi bir hayalime yönelik en küçücük bir toz zerresi kadar bir şey yapmıyoruz. Bunu net bir şekilde söyleyeyim. En küçücük bir toz zerresi kadar bir şey yapmıyoruz. Özne vatandaş, esnaf, işsiz genç; vatandaşımız bunu gördü, öyle gördüğü için de seçime çok zaman var. O zaman neler olur neler biter hep birlikte görürüz" diyen Akşener, Türkiye'nin 'iyi' durumda olması hariç hiçbir isteği olmadığını belirtti.

 

meral akşener kemal kılıçdaroğlu cumhurbaşkanı sakıncası yok aday