Kenan Komutan Kısıtlamada Yakalandı: "Virüsü Öldürüyorum"

TAKİP ET

İstanbul'u kendisinin fethettiğini iddia eden "Kenan Komutan", yıllar sonra Çin virüsü kısıtlamasında sokakta alkol alırken görüntülendi. Kolonya ve limon suyunu karıştırıp içmeye çalışırken polise yakalanan fenomen, "Koronayı öldürüyorum" dedi.

Yıllar önce İstanbul'u fethettiğini iddia ettiği video ile ünlü olan Kenan Komutan uzun bir aranın ardından 56 saatlik sokağa çıkma kısıtlamasının olduğu hafta sonunda Bursa sokaklarında görüntülendi. Bir elinde kolonya şişesi diğer elinde limon suyu ile yürürken ayakta durmakta zorluk çeken Kenan komutan sokağa çıkma yasağını ihlal edince vatandaşlar tarafından ihbar edildi. Olay yerine gelen polis ekipleri alkol almaya çalışan fenomeni uyardı. Polis ekiplerine Çin virüsünü öldürdüğünü belirten yaşlı adam “80 derecede kesin çözüm” diyerek ekipleri güldürdü.

Sosyal medyada her videosu milyonlarca kişi tarafından izlenen yaşlı adam, kendisine eski videoları izletilince duygulandı. Kısık sesi ile şarkı söyleyen Kenan komutan sesi istediği gibi çıkmayınca “Çok içtik bunu, hayat bizi çok yordu be evlatlar, çıkmaz tabii” diyerek üzgünlüğünü ifade etti.

Kenan Komutan Kimdir?

Yıllar önce İstanbul'un fethini anlattığı bir videoda İstanbul'u Fatih Sultan Mehmet'in değil kendisinin fethettiğini iddia eden Kenan Komutan yıllar içinde şiir okuduğu ve şarkı söylediği videolar ile sosyal medyada fenomen olmuştu. Öldüğü zannedilen Kenan Komutan yıllar sonra objektiflere böyle poz verdi.

kenan komutan sokak kısıtlama son hali şaşırttı istanbulu ben fethettim istanbulun gerçek fatihi fatihin topları yer misin düşman eminönü köprüsü şarap içiyorum rakı kolonya limon suyu alkol korona covid co