Kenan Sofuoğlu'ndan 'Emir Erlerini' Üzecek Açıklama: Bir Daha Aday Olmayacağım

TAKİP ET

AKP Sakarya Milletvekili Kenan Sofuoğlu, bir daha aday olmayacağını açıkladı.

Armağan Çağlayan'ın YouTube kanalında yayımlanan Dur Bi Dinle adlı programa konuk olan AKP Sakarya Milletvekili Kenan Sofuoğlu, gelecek seçimlerde aday olmayacağını açıkladı.

Partili Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ricası üzerine vekilliğe aday olmayı kabul ettiğini ifade eden Sofuoğlu, bir daha aday olmayacağını belirtti.

"Paraşütle bir dünyanın içine girmişim ve bu dünyanın bana uygun olmadığını ikinci gün anladım" diyen Sofuoğlu, kararından vazgeçmek istediğini Erdoğan'a söyleme kararı aldığını ancak eski Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'la durumu paylaştığında "Eğer onu üzmek istiyorsan böyle bir süreçte git söyle" cevabını almasıyla bu kararını iletmediğini ifade etti.

Sofuoğlu, konuyla ilgili  “Kesinlikle bir daha aday olmayacağım. Seçim çalışmaları başladığında Sayın Cumhurbaşkanıma gideceğim 'Ben milletvekilliğini beceremedim, bana göre değil' diyeceğim ve müsaade isteyeceğim. Önümde güzel hayallerim ve projelerim var. Onları hayata geçireceğim" şeklinde konuştu.

kenan sofuoğlu adaylık bir daha aday olmayacağım emir erlerim emirerlerim armağan çağlayan beceremedim bana göre değil sakarya milletvekili erdoğan akp