Kendi Halinde Duran Kedilere İşkence Eden Aytuğ Koyuncu Tutuklandı

TAKİP ET

İstanbul Küçükçekmece'de bir sitenin girişinde bulunan kedilere tekme atarak eziyet ettiği ortaya çıkan Aytuğ Koyuncu, savcılığın itirazı üzerine tutuklandı.

5 Ocak'ta Küçükçekmece Atakent Mahallesi'ndeki sitenin girişindeki kedilere tekme atarak şiddet uygulayan Aytuğ Koyuncu adlı şahsın görüntüleri, sosyal medyada büyük tepki toplamıştı.

İstanbul Küçükçekmece'de Aytuğ Koyuncu Adlı Bir Şahıs, Kendi Halinde Duran Kediye Saldırdı

Koyuncu, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı ancak Küçükçekmece Başsavcılığı karara itiraz etti ve tutuklamaya yönelik yakalama kararı çıkarıldı.

Kedilere İşkence Eden Aytuğ Koyuncu Adlı Şahıs Gözaltına Alındı

Koyuncu tekrar gözaltına alındı, tutuklandı ve cezaevine gönderildi.

Savcılıkta verdiği ifadede, kediye zarar verme niyeti olmadığını söyleyen Koyuncu, şu ifadeleri kullandı:

Benim aslında kedilere karşı bir nefretim yok. Ancak site yönetimi benim kedilere karşı olan hassasiyetimi bildiği için bilinçli olarak 25-30 kediyi site içerisinde besliyor, onların dışkılarını ve spermlerini gelip benim duvarlarıma sürüyorlar. Zaten kendileriyle birçok dava dosyamız var. Benim orada kediye zarar verme niyetim yoktu. Ancak site yönetiminin bana kediler üzerinden yaptıklarına karşı orada kediyi görünce site yönetimine karşı vermiş olduğum bir tepkiydi. Bir fırça olsaydı onunla onu dışarıya çıkaracaktım ancak benim verdiğim tepkiyle kedi öyle yukarı sıçrayınca o görüntüler oluştu. Zaten sonra dışarıya çıkarmaya çalıştım. Bu yaşananlardan dolayı çok üzgünüm.  

2019'da aynı sitede kedileri zehirlediği ve buna tepki gösteren komşularını taciz ettiği görüntüleri de tepki çekmişti.

Koyuncu, yaşananlardan üzgün olduğunu söyledi.

aytuğ koyuncu istanbul küçükçekmece Gölü kedi