Kendilerini Filyasyon Ekibi Olarak Tanıtan 3 Kişi 17 Yaşındaki Kızı Kaçırdı

TAKİP ET

Gaziantep'te kendilerini filyasyon Ekibi olarak tanıtan 3 kişi hastaneye götürme bahanesi ile 17 yaşındaki Berfin Uçar'ı kaçırdı.

Gaziantep’te kendilerini filyasyon ekibi olarak tanıtan üç kişi, 17 yaşındaki Berfin Uçar’ı hastaneye götürme bahanesiyle kaçırdı.

İddiaya göre, daha önce de kaçırılan ve jandarma tarafından yol kontrolü sırasında bulunan Berfin Uçar devlet korumasına alınmış ve Babasının isteği ile tekrar ailesine teslim edilmiş. 17 yaşındaki Berfin'i kaçırmak için tekrar gelen F.Ç. isimli şahıs, Berfin'in kendisini balkona kilitlemesi sayesinde başarılı olamamış.

Babası Mehmet Uçar'ın Kahramanmaraş'a ifade vermeye gittiği 8 Eylül 2020 tarihinde, misafir kaldıkları dayılarının evine gelen hemşire ve sağlık görevlileri kılığındaki 3 şahıs, kendilerini filyasyon ekibi olarak tanıttı.

Kaçırılma olayı nedeniyle Berfin’e muayene ve test yapılması gerektiğini söyleyen şahıslar, bir yakınıyla birlikte hastaneye götürdü.

Hastanenin bir kapısından giren ve diğer kapısından kız ile birlikte çıkan şahıslar kayıplara karıştı. Kızının hastaneden kaçırıldığını öğrenen baba ise yıkıldı. 17 gündür kızından haber alamadığını ifade eden baba Mehmet Uçar, yetkililerden kızının bulunmasını istedi.