Kendine Fizikçi Diyen Şahıs: Yer Çekimi Yok, Kozmik Basınç Var

TAKİP ET

Aydın Özoğlu adlı kendine fizikçi diyen şahıs yer çekiminin olmadığını iddia etti.

Kendine fizikçi diyen, asıl işi ise elektrik elektronik mühendisliği olan Aydın Özoğlu adlı şahıs, yer çekimin olmadığını ve bunun aslında kozmik basınç olduğunu iddia etti.

TGRT tarafından haberleştirilen ve safsata derecesine varan iddialarda Özoğlu, ilkokuldan beri yer çekimine inanmadığını söyleyerek “Asla yer çekimine inanmadım. 40 yıldır mühendis bazlı çalışmam var. Formülüze etmem 13 yıl sürdü” dedi.

Özoğlu, “Akımı veriyorum, akımı verdiğim anda bunun etrafında bir elektronik dalga oluşuyor. Bu boşlukta nasıl olurda buradan çıkan bir şeyler elektromanyetik dalgayı oluşturuyor, işte sorun bu, benim bulduğum bu. Dolayısıyla bizim boşluk diye düşündüğümüz şey dolu. Ben bu dolunun adına kozmik enerji basıncı diyorum yani evren kozmik enerji basıncıyla dolu. Dünyanın çekirdeğinde bizi çeken bir kuvvet yok” ifadelerini kullandı. 

Boşluk denilen yerde bir madde olduğunu ileri süren Özoğlu, şunları söyledi:

“Boşluk dediğimiz yerde bir madde var. Zaten bizim kütle dediğimiz şey, kütleyi oluşturan maddeyi oluşturan bu kozmik enerjinin kendisi. Bizi iten enerji basıncı. Dünya doluyor kuyu gibi, bir çukur gibi doluyor. Biz de onun içine itiliyoruz.”

aydın özoğlu yer çekimi kozmik basınç enerji basıncı