Kendisini Hukuk Fakültesine Sokacağını Söyleyen Erkeğin Tecavüzüne Uğradı

TAKİP ET

Adana'da hukuk fakültesine girmek isteyen E.K., kendisini torpille hukuk fakültesine sokacağını söyleyen Ali Y.D.'nin tecavüzüne uğradı.

Çukurova'da yaşayan E.K., 28 Temmuz'da 2 ay önce tanıştığı ve kendisini hukuk fakültesine sokacağını öne süren Ali Y.D.'nin (25) evine gitti. 

Ali Y. D.'nin “Tanıdıklarım var. Seni Marmara Üniversitesi’nin Hukuk Fakültesine yerleştirebilirim” sözleri üzerine resmi evrakları bırakmak üzere kendisine verilen adrese giden 21 yaşındaki genç kız, bir süre sonra kendisinin fotoğraflarını çekmek isteyen Ali Y.D.'nin fotoğrafları 'dekan' ismiyle kayıtlı olan bir kişiye gönderdiğini gördü. 

Zorla Videolarını Çekti

Ali Y.D. fotoğraf çekimini bitirdikten sonra E.K.'yi zorla öpmeye çalıştı. Genç kızın kendisine karşı çıkması üzerine zor kullanan Ali Y.D., boğazını sıktığı E.K.'ye tecavüz etti. Genç kıza şiddet uygulayarak istediği sözleri söyleyeten Ali Y.D., E.K.'nin videolarını çekti. Videolarda genç kıza cinsel ilişkinin iki tarafın da rızasıyla gerçekleştiğini söyleten Ali Y.D., “Ben sana zorla bir şey yapmadım kanıtım var. Artık evden gidebilirsin” diyerek E.K.'yi evden gönderdi.

Evden çıktıktan sonra bir parka girerek ağlamaya başlayan genç kızı gören bir polis, durumdan şüphelenerek E.K.'nin yanına geldi. E.K., yaşadığı olayı polise anlatınca Ahlak Büro Amirliği ekipleri, E.K. ve olayı anlattığı arkadaşının ifadesini aldı. E.K., “Ali Y.D., ‘tanıdıklarım var seni yerleştiririm’ diyerek bana güven verdi, kendi evine gelmemi sağladı. Evde bana şiddet uygulayarak, beni korkutarak zorla 4 kez cinsel ilişkiye girdi. Zorla ilişkiye giren beni darp eden,  boğazımı sıkan, benim rızam olmaksızın videolarımı çeken bu kişiden şikayetçiyim” dedi. 

Fantezi Amaçlı Boğazını Sıkmamı İstedi

E.K.'nin ifadelerini yalanlayan Ali Y.D., genç kızla cinsel ilişkiye girmediğini, yalnızca seviştiğini iddia etti. Genç kızın kıskançlık krizi sebebiyle böyle bir iftira attığını öne süren Ali Y.D.,“E.K.’ye gelecek yılki sınava hazırlanması için akrabalarımın dershanesinin olduğunu ve oraya sokabileceğimi söyledim. Ben tecavüz etmedim kendisi hasta olduğu için sadece sevişme oldu. Boğazını da sıkmadım sevişirken fantezi amaçlı kendisi boğazını sıkmamı istedi. Evde oturduğumuz an bir kız arkadaşımdan mesaj geldiğini görünce kıskandı ve sinirlendi. Sonra evden çıktı. Daha sonra polisler geldi. Video çekmedim. Kendisine tecavüz etmedim. Hakaretim veya darbım da olmadı. Suçlamaların hiç birini kabul etmiyorum” dedi.  

İfadesi alınan Ali Y.D. tutuklanırken, E.K. de psikolojik tedavi görmeye başladı. 

adana çukurova ali hukuk fakültesi torpil tecavüz darp şiddet dekan