KHK'lı 'FETÖ Borsası'nı Sokak Ortasında Akşener'e Anlattı: AKP'li Milletvekilinin Yeğeni Benden 150 Bin Lira İstedi

TAKİP ET

Mütemadiyen Türkiye'yi dolaşan ve yurdun dört bir yanında vatandaşın derdini dinleyerek bunları TBMM kürsüsüne taşıyan Akşener bugün Van'ı ziyaret etti.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Memleket Gezileri kapsamında bugün Van'ı ziyaret etti. Van'ın Erciş ilçesinde yaptığı ziyaretler esnasında Akşener'in yanına gelen bir vatandaş 'FETÖ Borsası'na ilişkin çok dikkat çekici iddialar ortaya attı.

Akşener'in yanına gelen vatandaş 5 yıl önce Kanun Hükmünde Kararname ile kamu görevinden ihraç edildiğini ve 2 yıl önce beraat ettiğini söyledi.

"2 yıldır beraat ettiğim halde göreve dönüşüm olmadı. Geçtiğimiz hafta şu an iktidar partisinde milletvekili olan birinin yeğeni beni aradı" diyen vatandaş, AKP'li milletvekilinin yeğeninin kendisine "Dosya ne durumda?" diye sorduğunu belirtti.

Milletvekili yeğeninin kendisine "Bu dosyayla ilgileneceğim ben" dediğini aktaran vatandaş, "Daha sonra 150 bin lira istedi benden. Hangi cesaretle hangi yüzle benden bu parayı istiyorsun?" diyerek tepki gösterdi.

KHK'lı 'FETÖ Borsası'nı Sokak Ortasında Akşener'e Anlattı AKP'li Milletvekilinin Yeğeni Benden 150 Bin Lira İstedi