Kılıçdaroğlu 63 Milyon Dolarlık Fonun Yöneticisiyle Görüşüp 'Dünyanın Önde Gelen İş İnsanı' Diye Paylaştı

TAKİP ET

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, ABD'de 63 milyon dolarlık bir fonun yöneticisi olan Joel Shulman'la görüşüp "dünyanın önde gelen iş insanı" diyerek paylaştı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ABD'yi ziyaret etti.

ABD'de Joel Shulman ile görüştüğünü açıklayan Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Girişimci Joel Shulman, dünyanın önde gelen iş insanı ve yatırımcılarından. Cumhuriyet'in İkinci Yüzyılı vizyonumuzu kurgularken, istihdam yaratacak güçlü yatırımcıları, temiz sermayeyi, üretken zihinleri ülkemize nasıl çekeceğimizi Kasım ayında detaylı biçimde anlatacağım" ifadelerini kullandı.

Kılıçdaroğlu'nun "Dünyanın Önde Gelen İş İnsanı" Diye Paylaştığı Joe Shulman Kim?

CHP lderinin "dünyanın öne gelen iş insanı" diye paylaştığı Joe Shulman, ERSHARES (ENTR) adlı yatırım fonunun yöneticisi.

Yıllık 63 milyon dolarlık bir parayı yöneten ERSHARES'in yıllık verilerine bakılırsa şirket bir yıl içerisinde yüüzde 43,04 değer kaybetti.

Şirket, kendi verilerine göre bir önceki yıl da yüzde 9'luk bir değer kaybı yaşadı.

Ayrıca Joe Shulman'ın yönettiği emeklilik fonunun sağlık sektöründe satın aldığı hisselerin yüzde 75'lik bir değer kaybı yaşaması dikkatlerden kaçmadı.

CHP liderinin görüşme yaptığı ve birlikte verdiği pozları övgüyle paylaştığı Joe Shulman'ın kim olduğunu bilip bilmediği bilinmiyor.

kemal kılıçdaroğlu joe shulman 67 milyon dolarlık fonun yöneticisiyle görüşüp dünyanın önde gelen insanı diye paylaştı