"Kılıçdaroğlu Aday Olmasını İstemeden Bir Adım Atmaz"

TAKİP ET

"Şunu net söyleyebilirim; Sayın Genel Başkan Kılıçdaroğlu aday olmasını istemeden bir adım atmaz, konuyu ağzına bile almaz…"

HaberTürk yazarı Muharrem Sarıkaya, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Elazığ ve Diyarbakır gezilerini işaret ederek "İmamoğlu'nun hedefinde Cumhurbaşkanlığı adaylığı mı var?" diye sordu.

Birçok kişinin İmamoğlu'nun temaslarını böyle yorumladığını belirten Sarıkaya, İmamoğlu'nun gezilerinde yanında bulunan CHP'lilerle görüştüğünü ve bu konuyu sorduğunu kaydetti.

"Israr ettim ama gezisine katılıp, özel sohbetlerinde bulunan birisi olarak bunun etik olmayacağını belirtti. Soruyu yineledim…" diyen Sarıkaya, "Şu soruyla karşılık verdi: 'Acaba merhum Kadir Topbaş kaç il gezmiş?'" ifadelerini kullandı.

Sarıkaya'ya konuşan CHP'li, "Şunu net söyleyebilirim; Sayın Genel Başkan Kılıçdaroğlu aday olmasını istemeden bir adım atmaz, konuyu ağzına bile almaz… Ama Genel Başkan veya Millet İttifakı bir görev verirse de ‘ben olmam’ demez, kabul eder..." dedi.

Muharrem Sarıkaya'nın yazısının tamamını okumak için tıklayınız.

şunu net söyleyebilirim; Sayın Genel Başkan Kılıçdaroğlu aday olmasını istemeden bir adım atmaz konuyu ağzına bile almaz…