AKP'li Bülent Turan, 'Bizim İçin En İyi Aday Hep Kılıçdaroğlu Dedik' Açıklamasını Yaptı

TAKİP ET

AKP Grup Başkanvekili Bülent Turan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'yla ilgili 8 Aralık 2020 tarihinde yaptığı 'İlan ediyorum, Kemal Kılıçdaroğlu 2023'te Cumhurbaşkanı adayı olsun ben de adayım" açıklamasının üzerine, kendisinin adaylığını bekleyenleri hayal kırıklığına uğrattı.

AKP Grup Başkanvekili Bülent Turan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’yla ilgili 8 Aralık 2020 tarihinde yaptığı “İlan ediyorum, Kemal Kılıçdaroğlu 2023’te Cumhurbaşkanı adayı olsun ben de Çanakkale milletvekili Bülent Turan olarak Cumhurbaşkanlığına adayım” açıklamasının ardından bir yanıt verdi.

Gözler AKP'li Bülent Turan'a Çevrildi: Erdoğan Karşısında Aday Olacak Mı?

Turan, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, “Bizim için en iyi aday hep Kılıçdaroğlu dedik. Kemal Bey'in adaylık sürecinde katkımız varsa ne mutlu bize!” ifadelerine yer verdi.

Turan şu ifadeleri kullandı:

“Bizim için en iyi aday hep Kılıçdaroğlu dedik. Kemal Bey'in adaylık sürecinde katkımız varsa ne mutlu bize! Bir ironiyi bile anlamayacak kadar ‘siyasi kör’ olanlara 4 ay önce neden adaylıktan çekildiğimizi gerekçeleriyle anlatmıştık. Yoksa; Güçlü Türkiye yolunda adayımız net."

 

bülent turan kemal kılıçdaroğlu ironi