Kılıçdaroğlu: AKP'ye Yakın Bazı Arkadaşlar 'Biz Sizin Faturanızı Ödeyelim' Diyorlar

TAKİP ET

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, FOX TV'de İsmail Küçükkaya'nın Çalar Saat programına konuk oldu.

Programa evinin mutfağından bağlanan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, elektrikleri kesilen 4 milyon ailenin sesi olmaya çalıştığını, siyasetçinin işinin bu olduğunu söyledi. 

"4 milyon aile elektriksiz kaldığında ben nasıl sessiz kalabilirim?" diyen Kılıçdaroğlu, "Ben onların derdine derman olmak için, sorunlarını geniş kitlelere duyurmak için, ekonomi politikasının hangi felaketleri getirdiğini topluma anlatmak için yaptım. Bu kararı eşimle beraber aldık ve bu kararı 1 hafta boyunca sürdüreceğiz" diye konuştu.

Faturasını rahatlıkla ödeyebileceğini ancak milyonların sesi olmak istediğini belirten Kılıçdaroğlu, amacının elektriği olmayan 4 milyon hanenin durumunu "beşli çeteye ve saray sosyetesine" duyurmak istediğini söyledi. 

Kılıçdaroğlu "AKP'ye yakın bazı arkadaşlar 'Biz sizin elektrik faturanızı ödeyelim' diyerek ucuz kahramanlık yapıyorlar. Hala ne yaptığımı, niçin yaptığımı kavrayamamışlar. Elektrik faturası dediğiniz benim için düşük bir rakam ama bu faturayı ödeyemeyen milyonlar var, bundan haberleri yok" ifadelerini kullandı. 

Akşener, Kılıçdaroğlu'nun Elektrik Borcunu Ödemeyi Teklif Etti


Ayrıntılar geliyor...

kemal kılıçdaroğlu akpye yakın bazı arkadaşlar biz sizin faturanızı ödeyelim diyorlar