Kılıçdaroğlu, Akşener'e Destek Verdi: Seçimden Korkma Erdoğan!

TAKİP ET

İYİ Parti lideri Akşener'in İkizdere ziyareti sırasında yaşanan provokasyona ilişkin Kılıçdaroğlu'ndan Akşener'e destek açıklaması geldi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in, Rize'nin İkizdere ilçesinde esnaf ziyareti yaptığı sırada gerginlik yaşandı.

Gezisine devam eden Akşener'in yanına yanaşan bir kişi ise "Neden geldin? PKK ile iş birliği yapıyorsunuz, ne işiniz var burada? PKK ile işbirli ği yapan CHP ile neden birliktesiniz? Açıklama yapar mısınız" şeklinde provokasyon yaptı. Bu tepkiye önce gülerek yanıt veren Akşener, daha sonra söz konusu kişiye dönerek "Yapmıyoruz kardeşim. Ezan saati iftira ediyorsunuz. ‘Megri megri’yi ben mi söyledim? Osman Öcalan’ın mektubunu ben mi okutturdum? Hadi be oradan" dedi.

Yaşanan bu iki olayla ilgili açıklama yapan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Akşener'e destek verdi. Kılıçdaroğlu, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda "Meral Hanım'a Rize'de yapılan saldırı kim bilir ileride hangi videonun konusu olacak. Bu ülkenin dip köşe temizliğe ihtiyacı var. Seçimden korkma Erdoğan" ifadelerini kullandı.

meral akşener kemal kılıçdaroğlu destek açıklama paylaşım provokasyon rize ikizdere esnaf ziyaret pkk ile iş birliği seçimden korkma erdoğan bu ülkenin dip köşe temizliğe ihtiyacı var