Kılıçdaroğlu: Allah Aşkına Kul Hakkı Yiyenlere Bir Daha Oy Vermeyin; Sandığa Giderken Elinizi Vicdanınıza Koyun

TAKİP ET

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Adıyaman'ın Besni ilçesinde yurttaşlarla buluştu. Kılıçdaroğlu, yurttaşlardan sandığa giderken vicdanlarının sesini dinlemelerini ve kul hakkı yiyenlere oy vermemelerini istedi. Kılıçdaroğlu, 'Allah şahittir ki 85 milyonun Cumhurbaşkanı olacağım. Ayrım yapmayacağım' dedi.

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Adıyaman’ın Besni ilçesinde yurttaşlarla buluştu. Kılıçdaroğlu, yurttaşlardan sandığa giderken vicdanlarının sesini dinlemelerini ve kul hakkı yiyenlere oy vermemelerini istedi. Kılıçdaroğlu, “Allah şahittir ki 85 milyonun Cumhurbaşkanı olacağım. Ayrım yapmayacağım” dedi.

“Kul hakkı yiyene oy vermeyin”

Kılıçdaroğlu, Ramazan Bayramı’nın ilk günü Besni’de yaptığı konuşmada yurttaşlara seslendi. Kılıçdaroğlu, şöyle konuştu:

“Sizden benim istediğim tek şey var; sandığa giderken elinizi vicdanınıza koyun. Vicdanınızın sesini dinleyin. Allah aşkına ya kul hakkı yiyenlere bir daha oy vermeyin ya. Kul hakkı yiyene oy vermeyin, size hesap verene oy verin. Çoluk çocuğunuzun perişan halini ben biliyorum. Torpili olan giriyor, torpili olmayan giremiyor. O torpili de bitireceğim. Bütün gençlere sözüm var. Kimsenin hakkını, hukukunu, kimseye yedirmeyeceğim”

“Her evde huzur, her evde bereket olacak”

Kılıçdaroğlu, iktidara gelmeleri halinde depremde zarar gören yurttaşların evlerini, dükkanlarını ve ahırlarını ücretsiz olarak yeniden yapacaklarını söyledi. Kılıçdaroğlu, şunları ifade etti:

“Allah şahittir ki 85 milyonun Cumhurbaşkanı olacağım. Ayrım yapmayacağım. Ayrılık gayrılık olmayacak. Her evde huzur, her evde bereket olacak. Her insanın mutlu olduğu, güzel yaşamlı bir Türkiye’yi inşallah yeniden inşa edeceğiz. Kavgasız bir Türkiye, birbirine kin duymayan bir Türkiye, güzel bir Türkiye’yi beraber inşa edeceğiz.”

(ANKA)

kemal kılıçdaroğlu adıyaman besni kul hakkı vicdan