Kılıçdaroğlu, Bazı İş Kollarının Bayram Öncesi 2 Gün Açılması için Çağrı Yaptı

TAKİP ET

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, kişisel sosyal medya hesabından paylaştığı iletide iktidara seslendi. Kılıçdaroğlu, bazı iş kollarının bayram öncesi iki gün boyunca kontrollü olarak açılması için çağrı yaptı.

CHP lideri Kılıçdaroğlu paylaşımında, "Maalesef esnafımızın durumu içinden çıkılmaz hale geldi. ‘Açlık ile tokluğun arası bir dilim ekmek’ demiştim geçenlerde. Yarım dilime döndü maalesef" dedi.

Hükûmete seslenen Kılıçdaroğlu, bazı iş kolları için "Bayram öncesi 2 günü, kontrollü açalım. Çok, çok zordalar..." ifadelerini kullandı.

Kılıçdaroğlu'nun paylaşımı şöyle:

Maalesef esnafımızın durumu içinden çıkılmaz hale geldi. "Açlık ile tokluğun arası bir dilim ekmek" demiştim geçenlerde. Yarım dilime döndü maalesef... İktidara çağrım var. Aşağıdaki sektörler için, bayram öncesi 2 günü, kontrollü açalım. Çok, çok zordalar...

Kırtasiyeci

Kuaför ve Berber

Çiçekçi

Tuhafiye, Konfeksiyon, Manifaturacı

Ayakkabıcı

Züccaciye, Hediyelik Eşya, Oyuncakçı

Şekerci

CHP Kemal Kılıçdaroğlu Tam kapanma Bayram ramazan bayramı iş kolları bayram öncesi 2 gün kontrollü açılma kırtasiyeci kuaför berber çiçekçi tuhafiye konfeksiyon manifaturacı ayakkabıcı zücaciye hediyelik eşya