Kılıçdaroğlu: Bir An Önce Seçim Olması Lazım

TAKİP ET

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Sinop'ta vatandaşların erken seçimi sorması üzerine "Olması lazım çünkü maliyeti çok yüksek" dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Sinop ziyaretinde balıkçılarla buluşmasının ardından CHP Sinop İl Başkanlığı önüne geldi. Genel Başkan Kılıçdaroğlu burada balkondan atılan çiçekler ve yoğun bir kalabalık ile karşılandı. Kılıçdaroğlu, buradan Sinop Belediye Başkanlığı’na yaya olarak geçti. Sinop Belediye Başkanı Barış Ayhan’la makamında görüşme gerçekleştiren Kemal Kılıçdaroğlu çıkışta kendisini bekleyen Sinoplulara hitap etti.

'Erken seçim' çağrısı yaptı

CHP  Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Genel Başkan Yardımcıları Erdoğan Toprak, Seyit Torun, CHP Grup Başkanvekili Engin Altay, CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz, Sinop Belediye Başkanı Barış Ayhan ile birlikte Sakarya Caddesi üzerinde vatandaşı selamlayarak esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi.

Genel Başkan Kılıçdaroğlu bir esnaf ziyareti esnasında esnafın “Efendim ufukta seçim görüyor musunuz” sorusuna “Olması lazım çünkü maliyeti çok yüksek. Geciken her günün maliyeti vatandaş için çok ağır olacak. Bir an önce seçimin olması lazım” yanıtını verdi. Ardından muhtarlarla toplantı yapılmak üzere İl Kültür Turizm Müdürlüğü Kültür Merkezi’ne geçildi. 

kılıçdaroğlu kemal kılıçdaroğlu ziyaret grup toplantısı asgari ücret yoksulluk millet ittifakı akpli mhpli akpli bir para tazminat bir milyon lira lira tazminat chp lider chp genel başkanı canan kaftancıoğlu