Kılıçdaroğlu: Bu Ülkeyi Barıştıracağım, Hepimiz Helalleşeceğiz

TAKİP ET

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Sakarya'da esnafları ziyaret etti.

CHP'nin grup toplantısı için Sakarya'ya giden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Atatürk Spor Salonu'nda düzenlenen grup toplantısının ardından Çark Caddesi'ne geçti.

Kılıçdaroğlu, Şerefiye Camisi önünde hazırlanan platforma çıkarak vatandaşlara hitap etti.

Sözlerine, "Hepinizi Silivri'ye göndereceğim, korsan gösteri yapıyorsunuz" ifadeleriyle gülerek başlayan Kılıçdaroğlu, gençlerin bu ülkenin umudu olduğunu, siyasetin ahlak inanç ve vatandaş için yapılması gerektiğini söyledi.

"Diğer Siyasetçilere Benzemem"

Birgün'ün haberine göre Kılıçdaroğlu, diğer siyasetçilere benzemediğini, saraylara ihtiyacı olmadığını ve mütevazı, halk gibi yaşadığını anlattı. Siyaset anlayışına göre; ülkenin siyasetçisinin değil; esnafının, çiftçisinin, balıkçısının, işçisinin kazanacağını ifade eden Kılıçdaroğlu, hedeflerini gerçekleştirmek için en büyük güvencesinin vatandaşlar olduğunu kaydetti.

Kılıçdaroğlu, iktidar olduklarında bu ülkede barışın, huzurun, kalkınmanın nasıl sağlandığını, işsizlikle mücadelenin nasıl yapıldığını göstereceklerini aktararak, "Kılıçdaroğlu gelirse adaletsizlik yapmaz. Oy verir vermez, herkesin benim başımın üstünde yeri var ama kim haksızlığa uğradıysa kusura bakmasın hesabını sorarım" dedi.

"Helalleşeceğiz"

Kılıçdaroğlu, iktidar olduklarında esnafın bankalardan, kooperatiflerden aldıkları kredilerin faizlerinin tamamını bir hafta içerisinde sileceğini dile getirdi.

Kılıçdaroğlu, "Bu ülkeyi barıştıracağım, hepimiz helalleşeceğiz. Hepimiz beraber yaşayacağız. Birlikte yaşayacağız. Bizi ayırmak, bölmek isteyenlere karşı beraber, bir yürek duracağız. Cumhuriyet Halk Partisi olarak iki kırmızı çizgimiz var, vatanımız, bayrağımız" ifadelerini kullandı.

kılıçdaroğlu helalleşme sakarya