Kılıçdaroğlu, DSP Genel Başkanı İle Görüştü: Sayın Cumhurbaşkanı Adayımıza Başarılar Diliyorum

TAKİP ET

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu ile Demokratik Sol Parti Genel Başkanı Önder Aksakal ile görüştü.

Mİllet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Demokratik Sol Parti (DSP) Genel Başkanı Önder Aksakal'ı ziyaret etti.

DSP Genel Başkanı Önder Aksakal, Kılıçdaroğlu'nu kapıda karşıladı. İki lider, DSP Genel Merkezi'nde görüşme yaptı.

Görüşmenin ardından Kılıçdaroğlu, "15 Mayıs'ta yeni bir Türkiye'ye uyanacağız. Huzuru, farklı düşüncelere saygıyı, dayanışmayı ve karşılıklı söylenenlerin ne kadar sağlıklı dinlendiğini göreceğiz. Bizi kabul ettikleri için teşekkür ediyorum" dedi.

Aksakal, "Demokrasinin en güzel yanı partilerin iletişimi sağlıklı yürtülmesi. Seçimlerin ülkemize hayırlı olmasını diliyorum. Demokrasi geleneklerimizi yakışır olması temenni ediyorum. Onursal genel başlkanımız Bülent Ecevit'ten aldığımız emekten yana politikarımızla, çalışmalarımızı yürütüyoruz. 14 Mayıs seçimlerini bir önceki seçimlerden ayıran, günümüzde yaşadığımız hadisleri değer4lendirdiğimiz en önemli özellik, küresel emperyalistlerin ve kadim Türkiye arasındaki bağ. Genel Başkanımıza, Sayın Cumhurbaşkanı adayımıza başarılar diliyorum" dedi.

Kılıçdaroğlu İstanbul İl Başkanlığına saldırıyla ilgili de, "Arkadaşlar kimse merak etmesin emin olun bu ülkeye baharı getireceğiz, yargılanacaklar kimse üzülmesin. Biz üzülmüyoruz. Böyle olayın olmaması temennimiz." dedi.

önder aksakal dsp kılıçdaroğlu