Kılıçdaroğlu Erciyes Üniversitesi'nde İzmir Marşı Okuyan Gençlere Seslendi

TAKİP ET

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Erciyes Üniversitesi'nde düzenlenen bahar şenliğinde İzmir Marşı okuyan gençlere seslendi.

Erciyes Üniversitesi'nde bahar şenliğine katılan binlerce Türk genci İzmir Marşı okumuş, o anlar sosyal medyada viral olmuştu.

Erciyes Üniversitesi Bahar Şenliği: Yaşa Mustafa Kemal Paşa Yaşa!


Resmi Twitter hesabından paylaştığı video mesajla bu gençlere seslenen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu "O şenliğe katılıp İzmir Marşı'nı okuyan bütün gençlerimizin tek tek alınlarından öpüyorum. İyi ki varsınız" ifadelerini kullandı.

İzlerken gözlerinin yaşardığını, Türk gençlerinin İzmir Marşı'nı bu coşkuyla okumasının Türkiye'ye dair umutlarını nasıl büyüttüklerini gösterdiğini belirten Kılıçdaroğlu, "O şenliğe katılıp İzmir Marşı'nı okuyan bütün gençlerimizin tek tek alınlarından öpüyorum. Siz iyi ki varsınız. Ve biz onların her türlü hakkını hukukunu koruyacağız. O gençlere yine sesleniyorum: Bizim iktidarımızda rahatlıkla bizi eleştirebileceksiniz, sabahın 6'sında kapınız asla çalınmayacak, düşüncelerini her gencimiz özgürce ifade edecek" diye konuştu.

kemal kılıçdaroğlu izmir marşı okuyan gençlere seslendi gözlerinden öpüyorum