Kılıçdaroğlu, Erdoğan'ı Reytinglerde Katladı

TAKİP ET

CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, 5 Nisan Çarşamba akşamı Habertürk kanalında katıldığı canlı yayında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın reytinglerini geride bıraktı.

CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, 5 Nisan Çarşamba akşamı Habertürk kanalında katıldığı canlı yayında AKP Geneş Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın reytinglerini geride bıraktı.

Somera adlı sosyal medya hesabının paylaştığı verilere göre, Kılıçdaroğlu’nun reyting oranı 36,10 olurken, Erdoğan’ın 360 TV ve Kanal 24 ortak yayınında ise toplam oranı 9,89 şeklinde oldu.

Gazeteci Uğur Dündar da bu sonucu Twitter hesabından duyurarak iki liderin reytinglerinin arasındaki uçurumu vurguladı. Dündar, “Bu oranlar çok önemli. Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun sosyal medya reytingi 36,10 olurken, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı ortaklaşa yayınlayan iki kanalın toplam reytingi Kılıçdaroğlu’nun yarısı kadar bile etmiyor!” dedi.

kemal kılıçdaroğlu recep Tayyip Erdoğan reyting uğur dündar