Kılıçdaroğlu, Gençlere Seslendi: Güzel Günler Göreceğiz, Hep Beraber Bunlarla Hesaplaşacağız

TAKİP ET

Cumhuriyet Halk Partisi Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, "mafya ile siyasetin" hesaplaştığı bu karanlık günlerde gençlere seslenerek "Türkiye'yi karanlıktan aydınlığa çıkaracak olan sizlersiniz, beraber yapacağız" dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından videolu bir mesaj paylaştı.

Gençlere hitaben konuşan Kılıçdaroğlu, öncelikle bütün gençlerin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutladı.

Son günlerde gençlere sık sık seslendiğini hatırlatan Kılıçdaroğlu, "Aslında buna mecburum. Çünkü Türkiye’yi karanlıktan aydınlığa çıkaracak olan sizlersiniz" dedi.

"Hep beraber bunlarla hesaplaşacağız"

Kılıçdaroğlu'nun, gençlere verdiği mesaj şöyle:

Size kefen edebiyatı yapanların gerçek yüzlerini görüyorsunuz. Bütün kirlilikleri, yayımlanan videolarla ortalığa saçılıyor.

Ben genç değilim, genç rolü de yapmam. Ben sizin demokrat amcanızım. Zaten sosyal medya hesaplarında da böyle söylüyorsunuz.

Sizler öğrenme, ben anlama çağındayım. Ben sizi anlarım. Hızla telafi ederim. Hızla düzeltirim her türlü sorunu. Allah’ın izniyle gençler, siz ve biz, bu ülkeyi karanlıktan aydınlığa çıkaracağız.

Güzel günler göreceğiz, sevgili gençler. Güzel günler göreceğiz. Hep beraber bunlarla hesaplaşacağız.

CHP Kemal Kılıçdaroğlu Cumhuriyet Halk Partisi Sedat Peker Süleyman Soylu İçişleri Bakanı Sedat Peker video AKP mafya siyaset gençler 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı videolu mesaj