Kılıçdaroğlu Genel Başkanlığa Devam Edeceğini Açıkladı

TAKİP ET

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, grup konuşması sonrası Meclis'teki makam odasında gazetecilerin sorularını yanıtladı. CHP lideri "Kürsüye veda ettiniz, genel başkanlığa devam edecek misiniz?" sorusuna "Evet" yanıtını verdi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, grup konuşması sonrası Meclis'teki makam odasında gazetecilerin sorularını yanıtladı. Kılıçdaroğlu, diğer siyasi partileri ziyaret edip etmeyeceğine dair bir soruya, öncelikle deprem bölgesine dördüncü kez gideceğini ve sorunları yerinde gözlemleyeceğini söyledi. Kılıçdaroğlu, depremzedelerin sorunlarının dillendirilmesi gerektiğini belirterek, siyasal iktidarın çözüm üretme konusunda yetersiz kaldığını vurguladı.

Altılı Masa'da yaşanan krize de değinen Kılıçdaroğlu, tartışmaların doğal olduğunu, ancak sorunların çözülmesi halinde bir sorun kalmayacağını ifade etti:

"Hem sakin güç diyorsunuz hem nasıl korudunuz. Elbette ki tartışmalar doğaldır. Tartışma olmayan bir yerde hayat olmaz. Tartışmalar olacak. Bütün mesele tartışmalardan sonra tokalaşmasını bilmektir. Sorunu çözüyorsanız bir sorun kalmıyor” yorumunu yaptı.

Kılıçdaroğlu, 'Kürsüye veda ettiniz, genel başkanlığa devam edecek misiniz?" sorusuna "Evet" yanıtını verdi.

kemal kılıçdaroğlu istifa genel başkanı