Kılıçdaroğlu: Gömeceğim, Gömeceğim Meraklanmayın

TAKİP ET

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun bir vatandaşla konuşması dikkat çekti.

Bilecik'in Bozüyük ilçesini ziyaret eden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, pazardaki bir vatandaşın derdini dinledi.

Kılıçdaroğlu'nun "Neler alacaksın?" diye sorması üzerine taşıdığı pazar torbasını ve cüzdanını gösteren kadın, "Bu doluysa bu dolar. Bu yarım boşsa bu yarım dolar, bu boşsa bu da bu kadar dolar" diye dert yandı.

"Bu dolu mu şimdi?" diye sorulması üzerine yalnızca 150 lirası olduğunu belirten kadın, "20 senedir bunun kahrını çekiyoruz. 20 senedir ne yaptığını ne ettiğini siz biliyorsunuz. Artık ne yapın ne edin gömün şunu" deyince CHP lideri "Gömeceğim gömeceğim meraklanma" diye yanıt verdi.

"Bizler de oyumuzu verirsek aşağı düşer" diyen kadına Kılıçdaroğlu "Zaten bu oyla olur, başka türlü olmaz" diye cevap verdi.

AKP'li Cumhurbaşkanı'nı eleştiren vatandaş "Ancak sarayda oturmasını biliyor. Televizyonlara çıkıyor arada bir. Şimdi de fakirlik diyor, şeylik yok diyor. Nasıl fakirlik yok. Allah’ım yarabbi. Öğrenciler yatıyor. Yok, Gezi olaylarından şeylermiş… Gez bakalım içlerine, gir içlerine. Sor, ne yapıyorsunuz, ne ediyorsunuz" diye konuştu.

Kılıçdaroğlu Gömeceğim Gömeceğim Meraklanmayın