Kılıçdaroğlu: Her Türlü Kaostan SADAT Gibi Paramiliter Danışmanlar Sorumlu Tutulur, Size Sokakları Teslim Etmeyeceğiz

TAKİP ET

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, SADAT ziyaretinin ardından yazılı açıklama yaptı.

Bugün ani bir çıkışla hakkında muhtelif iddialar bulunan SADAT'ın kapısına dayanan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, SADAT'ın kapısında kısa bir açıklama yaptı.

Kılıçdaroğlu, SADAT'ın Önünde Konuştu: SADAT Terörist Yetiştiren Bir Kuruluştur


Konuya ilişkin bir açıklama yapan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, şu ifadeleri kullandı:

"SADAT'ın İşleri Provokatör ve Terörist Yetiştirmek"

"SADAT bir paramiliter kurum. Yani işleri suikastçı, provokatör ve terörist yetiştirmek. Erdoğan kaçakları da ülkeye bu kafayla soktu. Başka ülkelerin camilerinde bu paramiliter kafayla namaz kılacaktı, ne oldu? 8 milyon sığınmacı Türkiye’nin cenaze namazını kılmaya çalışıyor.

"Seçim Yaklaştıkça Zulmünü Artırma Niyetindesin Biliyorum"

Erdoğan al şu paramiliter artıklarını, ne yaparsan yap. Seçim yaklaştıkça zulmünü artırma niyetindesin biliyorum. SADAT’tan da medet umuyorsan bil ki her türlü pisliğe karışmış bu zorbalardan zerre korkuyorsak namerdiz!

"Kaostan SADAT Gibi Paramiliter Danışmanlar Sorumlu"

Siyasi cinayetler demiştim. Karanlık odaklar var demiştim. Hangi maşalar kullanılacak bu karanlık işlerde? Kimler hangi hedefler için devreye girecek? Her türlü kaostan SADAT gibi paramiliter danışmanlar sorumlu tutulur. Bil. Öyle heveslere girişme.

"Size Sokaklarımızı Teslim Etmeyeceğiz"

Erdoğan şunu sakın aklından çıkarma. Muhalefet yüreklidir. Muhalefet cesurdur. Muhalefet Türkiye’dir. Buradan mafyacıklara da sesleniyorum. Size de sokaklarımızı teslim etmeyeceğiz.

"Seçim Güvenliği Ne Pahasına Olursa Olsun Sağlanacak"

Ve son olarak halkımız, bu seçim olacak. Seçim güvenliği ne pahasına olursa olsun sağlanacak. Sizler sandığa gidip rahatça oyunuzu vereceksiniz. CHP var. 100 yıldır buradayız. Merak etmeyin." 

CHP'li Engin Altay: SADAT'ın Önüne Duyumla Değil Bilgiyle Gittik, Devletin Sahibi Erdoğan Değil

kemal kılıçdaroğlu chp genel başkanı lideri her türlü kaostan sadat gibi parlamenter danışmanlar sorumlu tutulur size sokakları teslim etmeyeceğiz