Kılıçdaroğlu: Kara Para Sahibini Getirir Dedim, Şimdi Bahçelerde Ceset Aranıyor

TAKİP ET

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Sarıyer'de bir evin bahçesinde yapılan ceset aramasına ilişkin açıklamalarda bulundu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu geçtiğimiz günlerde bir video yayımlayarak Türkiye'de uyuşturucu kullanımının giderek arttığını söylemiş, iktidara yönelik sert sözler söyleyen Kılıçdaroğlu, uyuşturucu paralarının cari açığın kapatılmasında kullanıldığını, uyuşturucunun ise sahiplerini Türkiye'ye getirdiğini söylemişti.

Bunun ardından iktidar, CHP liderinin kolluk kuvvetlerini uyuşturucu ticaretiyle suçladığını iddia etti ve Emniyet Genel Müdürlüğü ile Jandarma Genel Komutanlığı, Kemal Kılıçdaroğlu hakkında suç duyurusunda bulundu.

Bugün ise gazeteci Fatih Altaylı, dikkat çekici bir görüntü ve iddia paylaştı.

Sırp mafya lideri Zeljko Bojanik'in Sırp uyruklu Rosto Mijonovik'i öldürdüğü şüphesiyle Sarıyer'deki villasında yakalanmasının ardından evin bahçesinde kazı yapılıyordu. Altaylı, kazı çalışmalarının görüntülerini yayımladı.

Fatih Altaylı: Sarıyer'de Sırp Mafya Liderinin Bahçesinde 3 Kadın Cesedi Bulunmuş

"Sizi Yok Edeceğiz"

Buna ilişkin bir haberi sosyal medya hesabından alıntılayan CHP lideri, şu ifadeleri kullandı:

"Kara para, sahibini getirir dedim. Dünyanın ne kadar mafya pisliği varsa, paraları ile birlikte şehirlerimize geldi. Şimdi bahçelerde ceset araması yapılıyor. Gördükleriniz denizde sadece bir kum tanesi.

Kartellere sesleniyorum; şehirlerimizi terk edin. Sizi yok edeceğiz. Kirli paranızı alın gidin. Size kurban vereceğimiz tek bir evladımız yoktur.

Srpski karteli; napustite naše gradove! Ne želimo vaši prljavi novac. Upozoravam vas, izgubićete glave. Nemamo ni jedno dete da vam žrtvujemo..."

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun aynı mesajı hem Türkçe hem de Sırpça yayımlaması dikkat çekti.

kemal kılıçdaroğlu kara para sahibini getirir dedim şimdi bahçelerde ceset aranıyor sırpça mesaj