Kılıçdaroğlu 'Kasım' Vaadini Öteledi: Aralık'a Kadar Sabredin

TAKİP ET

Partisinin grup toplantısında konuşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Aralık ayını işaret etti.

Türkiye'nin belli aralıklarla krizler yaşadığını belirten CHP lideri Kılıçdaroğlu, "Türkiye'yi artık bu kriz zincirinden kurtarmamız lazım" dedi.

"Çok güzel şeyler açıklayacaklarını" belirten Kılıçdaroğlu, "Sonsuza kadar krizi bitirecek bir vizyon açıklayacağız. Sonsuza kadar bu krizleri bitirmemiz lazım" diye konuştu.

ABD ve İngiltere ziyaretlerinin nedeninin bu olduğunu belirten Kemal Kılıçdaroğlu "Vizyonumuz hazır, 3 Aralık. Ekiplerimiz hazır, yatırımcılarımız hazır, taze para da hazır. Türkiye'yi bu beladan kurtaracağız. 3 Aralık'ı bekleyin ve asla unutmayın: Geliyor gelmekte olan" ifadelerini kullandı.

İktidar Seçmenine Seslendi

Türkiye'nin gelişmiş ülkelerden bir eksiği olmadığını, Türk halkının refah içinde yaşamayı hak ettiğini vurgulayan Kılıçdaroğlu, "Boşuna mı demiş atalarımız akıl akıldan üstündür diye. Oturalım, konuşalım. Konuşamayan, dertleşemeyen bir Türkiye var. Geçmişte iktidar partisine veya MHP'ye oy veren vatandaşlarım olabilir. Bir şey söylüyorum o kardeşlerime. Türkiye'nin bu gidişinden sizde huzursuzluk duyuyorsanız sandığa gidince oyunuzun rengini değiştirmek zorundasınız" dedi.

Kılıçdaroğlu: Bay Kemal'in Çok Büyük Planları Var, Kasım Sonunu Bekleyin

kılıçdaroğlu kemal aralık öteledi kadar sabredin chp