Kılıçdaroğlu Kendisine 'İşte Cumhurbaşkanımız' Diyen Vatandaşa 'Hele Bir Dur Bakalım' Dedi

TAKİP ET

Dün Mersin'e giden CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu Akdeniz ilçesinde bulunan "Hal Kompleksi"ni ziyaret etti.

Dün Adana Havalimanı'nda partililer tarafından "Halkın Umudu Kılıçdaroğlu" sloganları ile karşılanan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Mersin'de yaptığı birçok ziyarette halktan büyük ilgi gördü.

Hal Kompleksi'ni kendisine eşlik eden kalabalık CHP heyeti ile birlikte ziyaret eden Kemal Kılıçdaroğlu esnafının derdini dinledi. Kılıçdaroğlu'na çektikleri sıkıntıları anlatan esnaf, sorunlarını gündeme getirmesini istedi.

Yaptığı ziyaretler esnasında girdiği bir dükkanda hemşehrisi olduğu öğrenilen Alima Hatı isimli kadının "İşte Cumhurbaşkanımız" diye karşıladığı CHP lideri Kılıçdaroğlu, "Hele bir dur bakalım" diyerek cevap verdi.

Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, CHP Mersin Milletvekilleri Ali Mahir Başarır, Alpay Antmen, Cengiz Gökçel, Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan, Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit ve Mersin İl Başkanı Adil Aktay'ın bulunduğu CHP heyetinin iştirakıyla birlikte yaptığı esnaf ziyaretlerinin ardından Kılıçdaroğlu, Hilton Oteli'nde Mersinli iş insanları ve kanaat önderleri ile ayrı ayrı basına kapalı toplantılar gerçekleştirdi.

Kılıçdaroğlu Kendisine 'İşte Cumhurbaşkanımız' Diyen Vatandaşa 'Hele Bir Dur Bakalım' Dedi