Kılıçdaroğlu: Kim Terör Örgütlerinin Yanında Olursa Allah Belasını Versin!

TAKİP ET

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Niğde mitinginde hükümetin kendisine yönelttiği söylemlere ilişkin konuştu.

Niğde'de düzenlediği mitingte konuşan Kemal Kılıçdaroğlu, “Kim terör örgütlerinin yanında olursa Allah belasını versin. Terör örgütünün saldırısına uğrayan bir asker şehit oldu. Bu beyler çocuklarına paralı askerlik yaptırırken, ben düzenli askerliğe gönderen birisiyim” dedi. 

Cumhurbaşkanı Aday Kılıçdaroğlu konşmasının devamında ''İki grup benimle uğraşır. Biri 5’li çete. Nasıl Cumhurbaşkanı adayı yapmayız diye uğraştılar. Hiçbir şey bulamadılar nasıl ayağını kaydırırız diyorlar. Ne sizin ne başkalarının gücü yeter. İkincisi uyuşturucu baronları. Kökünü kazıyacağım. Genç evlatlarımızı kimsenin zehirlemesine izin vermeyeceğim” ifadesini kullandı.

Kemal Kılıçdaroğlu, Şunları Kaydetti:

"Adalet sadece mahkeme salonlarında olmaz. KPSS'de derece alıp eleniyorsa gencecik evladımız, mülakatı kaldıracağım. Şimdi o da diyor mülakatı kaldıracağım diyor.

Türkiye'de arazi mi yok, su mu yok, güneş mi yok insan mı yok? Hiçbir üretici, hiçbir çiftçi asla ve asla zarar etmeyecek. Hiçkimse zarar etmeyecek. Ne zaman makul karın altına düşerse devlet olarak yardım edeceğiz. Ayrıca köylerimiz boşalıyor. köylerde çalışan bütün kadınların sosyal güvenlik primini biz ödeyeceğiz. Üreten alınteri döken her genç ve her kadın zamanı gelince emekli olacak.  

Adalet için 450 kilometre yol yürüdüm. Bu ülkede adalet lazım. Adalet olmayınca olmuyor. Adalete susadık, kucaklaşmaya susadık. Siyasi görüşler farklı olabilir. Otururuz konuşuruz. Şimdi, devleti bir kişiye teslim ediyorlar. Ya yanlış yaparsa?  

Aile destekleri sigortası getireceğiz. Bu parayı kadının banka hesabına yatıracağız. Onun fakirliğini sosyal devletten başkası bile bilmeyecek. Bütün bunları adaletli bir devlet anlayışı ile gerçekleştireceğiz.

Trump dedi ki beni kızdırma senin mal varlığını dünyaya açıklarım. Bir tek kelime bile edilmedi. Bay Kemal olsa açıklamazsan namertsin derdi. Eğer egemen gücün tehditi altındaysanız ve ses çıkarmıyorsanız, beka sorunu var demektir. Aynı şekilde Tank Palet Fabrikası'nı Katar'a sattılar. Bunların ki mevsimlik milliyetçilik.

Alınterinden yana mısınız? Üç beş maaş alan sırtı kalınlardan yana mısınız, bizim pırıl pırıl gençlerimizden yana mısınız? Milleti açlığa, yoksulluğa mahkum ettiniz.

Mal varlığımı araştıracaklarmış, araştırmazsanız, namertsiniz. 

Ben KPSS'de derece yapan gençlerle buluştum. Ben mülakatı kaldıracağım. Sizin hayalleriniz benim amaçlarım olacak.

27,5 yıllık devlet memurluğumu araştırdılar. Hiçbir şey bulamadılar.

Mültecileri en geç iki yıl içerisinde ülkelerine yollayacağım. AK Partili ve MHP'li kardeşlerimize sesleniyorum. 'Suriyeli kardeşlerimizi Suriyeye göndereceğiz' diyen benim. Benim görevim önce bu ülkenin insanının karnını doyuracağım. Bu ülkeye huzuru ve bereketi getireceğiz.

Kurban Bayramı'nda 15 bin lira ikramiyeyi göreceksiniz. Vay efendim parayı nereden bulacaksın?Sen beşli çeteye parayı buluyorsun da ben vatadandaşa mı bulamayacağım? Beşli çeteden alacağım, vatandaşıma vereceğim: Millet perişan halde, bunu düzeltmemiz lazım.

Yeni bir Türkiye'yi barış içinde yaşayan bir Türkiye'yi hep birlikte inşa edeceğiz."

Millet İttifakı kemal kılıçdaroğlu Kılıçdaroğlu Niğde terör örgütleri uyuşturucu çeteleri 5li çete cumhurbaşkanı adayı