Kılıçdaroğlu Londra'da PKK ve FETÖ Destekçisi Amberin Zaman'la Görüştü

TAKİP ET

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Londra ziyaretinde Kürtçü terör örgütü PKK/KCK ve Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) destekçisi Amberin Zaman'la bir araya geldi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İngiltere'nin başkenti Londra'yı ziyaret etti. 

Kemal Kılıçdaroğlu ile çekilmiş bir fotoğrafını Twitter hesabından "Her şey güzel olacak" diye paylaşan Amberin Zaman, Kılıçdaroğlu'yla sohbetini "çok yüreklendirici" diye niteledi.

Amberin Zaman Kimdir?

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) iktidarın desteğiyle Türk ordusuna kurduğu kumpasları Taraf ve Zaman gazetelerinden büyük bir iştahla destekleyen Amberin Zaman'ın Taraf gazetesinden istifasına, Fetullahçı Mehmet Baransu'na yeterince destek olunmaması neden olmuştu.

Taraf gazetesinden ayrıldığını duyurduğu yazısında Amberin Zaman, Taraf'ı "Türkiyeli okurlara Taraf sayesinde ulaştım" diye övmüş, AKP ile kaybedilen ruhun HDP ile kazanılabileceğini savunmuştu.

Kürtçü terör örgütü PKK/KCK'nın tezlerini savunan Amberin Zaman, terör örgütünün bir silahlı örgütten fazlası olduğunu savunmuştu.

Kürtçü terör örgütü PKK/YPG elebaşlarıyla görüşen Amberin Zaman, Kürtçü teröristlerin leşlerini "Her iki taraftan gencecik çocuklara yazık oluyor" diye paylaşmıştı.

Kürtçü terör örgütü YPG elebaşı Mazlum Kobani ve Amberin Zaman

Amberin Zaman ve Kürtçü terör örgütü PKK elebaşlarından Cemil Bayık

Kürtçü terör örgütü PKK elebaşlarından Cemil Bayık ve Amberin Zaman

kemal kılıçdaroğlu londra pkk fetö terör destekçisi amberin zaman görüştü