Kılıçdaroğlu'na Yapılan Video, Sosyal Medyada Gündem Oldu

TAKİP ET

Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu için hazırlanan video editi, yıkılmış şehirler, hakarete uğrayan kadınlar, gençler ve milyonlarla dolu.

14 Mayıs seçimlerine sayılı günler kala Kemal Kılıçdaroğlu’nun adına yapılan bir video editi sosyal medyada büyük ilgi gördü. Videoda, Kılıçdaroğlu ve Erdoğan’ın sesleriyle, Kahramanmaraş depreminin yıkımının görselleriyle ve ünlü rapçi Coolio’nun Gangsta Paradise müziğiyle Millet İttifakı’nın seçim vaatleri anlatılıyor.

“Ben Kemal geliyorum”

Videonun başında Erdoğan’ın “Kemal geliyor” sözleri duyuluyor. Ardından Kılıçdaroğlu’nun “Ben Kemal geliyorum” repliğiyle videonun ana teması belirleniyor. Videoda, Millet İttifakı’nın seçimle iktidardan aldığı büyükşehir belediyelerinin başarıları, adalet yürüyüşü, kadın hakları, gençlik politikaları ve ekonomik kriz gibi konulara yer veriliyor.

“Bu ülkeyi yeniden kuracağız”

Videonun sonunda Kılıçdaroğlu’nun adaylık konuşmasıyla bitiyor. Kılıçdaroğlu, “Bu ülkeyi yeniden kuracağız. Bu ülkeye barışı getireceğiz. Bu ülkeye adaleti getireceğiz. Bu ülkeye huzuru getireceğiz. Bu ülkeye refahı getireceğiz. Bu ülkeye demokrasiyi getireceğiz” diyor.

 

kemal kılıçdaroğlu edit sinan ateş sosyal medya