Kılıçdaroğlu'ndan Abdullah Gül Açıklaması

TAKİP ET

Korkusuz yazarı Ahmet Takan, gazetelerin Ankara temsilcileriyle bir araya gelen CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun dediklerini aktardı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, gazetelerin Ankara temsilcileriyle ve yazarlarla buluştu. Burada gündeme ilişkin açıklamalarda bulunan Kılıçdaroğlu, Abdullah Gül sorusuna "Herhangi bir yerde ne konuştuk ne telaffuz ettik" dedi.

Korkusuz yazarı Ahmet Takan, söz konusu görüşmede öne çıkan iki başlığı köşesine taşıdı.

Takan'ın yazısının ilgili bölümü şöyle:


"10 Dakikada Erdoğan'ı Dağıtırım"


Kılıçdaroğlu “biz pop star seçmeyeceğiz” dedi. Kemal Kılıçdaroğlu, Tayyip Erdoğan’a, “A haberde karşıma çıksın” davetini yinelerken esaslı bir meydan okumada bulundu; “İlk 10 dakikada onu dağıtırım. Sinirlerini bozarım”… CHP liderinin son açıklamaları yeni tartışmalara yol açacak nitelikte…  


"Herhangi Bir Yerde Ne Konuştuk Ne Telaffuz Ettik"


CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na, Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş’a “aday olma” dediği yönündeki iddialar da soruldu. Kılıçdaroğlu, iddiaları net bir dille yalanladı. “Cumhurbaşkanı adayı devleti bilen, tanıyan kişi olacak” tarifinden Abdullah Gül’ü mü kast ediyordu Kılıçdaroğlu?.. CHP lideri, “Abdullah Gül’ü herhangi bir yerde ne konuştuk ne telaffuz ettik. Etrafta devleti bilen, tanıyan binlerce kişi var” diyerek o defteri bir daha açılmamak üzere kapatmış oldu.

kemal kılıçdaroğlu abdullah gül ahmet takan cumhurbaşkanlığı adaylığı