Kılıçdaroğlu'ndan Adıyaman'daki Saldırı Girişimine Tepki: Mesele Sadece Para, Sizin Çalınan Paranız

TAKİP ET

CHP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Adıyaman'da miting öncesi kendisini hedef alan provokasyonlara sosyal medyadan yanıt verdi. Kılıçdaroğlu, 'Söz konusu olan çok büyük para. Bu yüzden seçim dönemi provokasyonlar olmasını bekliyorum. Gerçeklerin üstünü örtmeye, gerçekleri eğip bükmeye çalışacaklar ama bilin ki mesele sadece para, sizin çalınan paranız' dedi.

CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Adıyaman’da yapacağı miting öncesinde kendisine yönelik saldırı girişimlerine karşı sessiz kalmadı. Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından bir video paylaşarak provokasyonlara tepki gösterdi.

“Sakin olmanızı rica ediyorum”

Kılıçdaroğlu’nun paylaştığı videoda, daha önce Meclis Grup Toplantısı’nda yaptığı bir konuşmadan bir kesit yer alıyor. Kılıçdaroğlu, videoda şunları söylüyor:

“Eğer bana bir şey olursa, halkıma emanetimdir, o 418 milyar doları siz tahsil edeceksiniz. Gençlerimizin geleceğidir o para. Bu ülkenin doğmamış bebeklerinindir o para. Her kuruşunu tahsil edeceksiniz.”

Kılıçdaroğlu, videonun altına da şu mesajı yazdı:

“Söz konusu olan çok büyük para. Bu yüzden seçim dönemi provokasyonlar olmasını bekliyorum. Gerçeklerin üstünü örtmeye, gerçekleri eğip bükmeye çalışacaklar ama bilin ki mesele sadece para, sizin çalınan paranız. Sizden ricam, sakin olmanızdır. Bu işi ancak birlikte başarabiliriz.”

kemal kılıçdaroğlu adıyaman saldırı fatiha provokasyon 418 milyar dolar