Kılıçdaroğlu'ndan Bahçeli'ye 'DNA Testi' Cevabı: Beraber Yaptıralım, Kimin Ne Olduğu Çıksın Ortaya

TAKİP ET

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, MHP lideri Bahçeli'nin "DNA testi" çağrısına cevap verdi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada CHP lideri Kılıçdaroğlu'nu sert sözlerle hedef almış ve şunları söylemişti:

"Mersin Mezitli Polisevi’ne CHP’nin gazeteci kisveli teröristi kanlı bir eylem düzenledi. Bir polisimiz şehit olurken bir polisimiz de yaralandı. Bu hain terörist CHP’nin gazeteci olarak sahip çıktığı bir katildi.

CHP ile PKK’nın bir kez daha yolu kesişti. Devletin açıklamasına güvenmeyip PKK’nın sefil beyanına itibar eden Kılıçdaroğlu Mersin’deki etkisiz hale getirilen terörist için duyanları bu kadar da olmaz dedirtecek şekilde DNA testi istedi.

Sayın Kılıçdaroğlu sen kimin yanındasın, haber kaynakların kimler? PKK’nın telkin ve tesirine kapılmak taşıdığın sorumlulukla bağdaşmıyor. DNA testi isterken hiç mi utanmadın? Kendi DNA testini yaptırırsan ölen teröristin test sonuçlarını görmüş ve anlamış olursun."

Bahçeli Anketçileri Alenen Tehdit Etti: 'Sokağa Çıkıp Çıkmamayı Bir Kez Daha Düşünün'

Bahçeli'ye Cevap Verdi: Güzel Öneri Ama Bir Şartım Var: Beraber Test Yapacağız 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Bahçeli'ye partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada şu ifadelerle cevap verdi:

"Sayın Bahçeli bugün demiş ki 'Ey Kılıçdaroğlu, DNA testi yap'... Vallahi güzel bir öneri. Ama bir şartım var. Beraber DNA testi yapacağız. Kimin ne olduğu çıksın ortaya!

Beraber gideceğiz, aynı laboratuvara gideceğiz ve birlikte DNA testi yapacağız. Ama ona bir ipucu vereyim. Benim kim olduğumu öğrenmek istiyorsan Konya'nın Akşehir'ine gideceksin. Seyit Mahmut Hayrani türbesinde bir Fatiha okuyacaksın. 2! İstanbul Müftülüğü'ne gideceksin, Kuyûd-ı Kadime arşivi var, o arşive bakacaksın. Benim kim olduğumu öğreneceksin.

DNA testi yapmaktan asla vazgeçmem. Kim olduğumu biliyorum. Benim kimliğim herkesin kimliği nasıl şerefliyse benim kimliğim de benim şerefim."

CHP liderinin bu sözlerinin ardından grup toplantısında

kemal kılıçdaroğlu bahçeli dna testi cevabı beraber yaptıralım kimin ne olduğu çıksın ortaya