Kılıçdaroğlu'ndan Bozdağ'a Sert Yanıt: Bunlar İçin Her Şey Reklam; Hiçbir Kutsalları Yok

TAKİP ET

Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ'ın '14 Mayıs akşamı ya şampanya patlatıp sabaha kadar kutlayanlar olacak ya da temiz alnını şükür için secdeye koyup Rabb'ine hamdedenler olacak' sözlerine Twitter'dan tepki gösterdi.

Millet İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ’ın “14 Mayıs akşamı ya şampanya patlatıp sabaha kadar kutlayanlar olacak ya da temiz alnını şükür için secdeye koyup Rabb’ine hamdedenler olacak” sözlerine Twitter’dan tepki gösterdi. Kılıçdaroğlu, Bozdağ’ın Ayasofya Camii propagandasına hazırlandığını öne sürerek, “Bunlar için her şey reklam. Hiçbir kutsalları yok, müşterekler yok, sadece propaganda” dedi.

“Oyunu Sakın Boşa Harcama”

Kılıçdaroğlu, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, gençlere seslenerek, “Sevgili gençler, ülke olarak önümüzde bir eşik var ve bu eşiği hep birlikte aşabilmek için sana ihtiyacımız var demiştim. Tek bir oyla bu ülkeyi bu tartışmalardan çekip çıkaracaksın. Ortadoğu bataklığının kodları ile konuşan siyasetçileri emekli edeceksin. Oyunu sakın boşa harcama” diye yazdı.

“Temiz Alın Çalmayanındır”

Kılıçdaroğlu, “Bakalım Ayasofya Camii propagandası ne zaman başlayacak. Bunlar için her şey reklam. Hiçbir kutsalları yok, müşterekler yok, sadece propaganda. Ortak değerlerimizi ne hale getirdiler? Temiz alın çalmayanın, çırpmayanın, harama el sürmeyenin, halkını aç bırakmayanındır. Nokta!” ifadelerini kullandı.

Bozdağ Ne Demişti?

Şanlıurfa’dan AKP milletvekili adayı olan Adalet Bakanı Bekir Bozdağ ise dün yaptığı konuşmada, Millet İttifakı’na giden her oyun teröre nefes olacağını iddia etmişti. Bozdağ, “Siz olsanız bir yere giderken ailenizi Kılıçdaroğlu’na mı emanet edersiniz Tayyip Bey’e mi emanet edersiniz? Ailemizi emanet edemeyeceğimiz insanlara ülkemizi lütfen emanet etmeyelim” demişti.

kemal kılıçdaroğlu bekir bozdağ secde şampanya Ayasofya