Kılıçdaroğlu'ndan Duygusal Ziyaret: Babamın da Mezarını Ziyaret Edin; CHP'liydi, Hepsinin Öğretmeniydi

TAKİP ET

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Adıyaman'da depremde hayatını kaybedenlerin mezarlarını ziyaret etti. Kılıçdaroğlu'na babasının CHP'li olduğunu söyleyen bir kadın gözyaşları içinde 'Ne olur babamın mezarına gelin' diye yalvardı. Kılıçdaroğlu, kadının isteğini kırmayarak babasının mezarını da ziyaret etti.

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Adıyaman’da depremde hayatını kaybedenlerin mezarlarını ziyaret etti. Kılıçdaroğlu’na babasının CHP’li olduğunu söyleyen bir kadın gözyaşları içinde “Ne olur babamın mezarına gelin” isteğinde bulundu. Kılıçdaroğlu, kadının isteğini kırmayarak babasının mezarını da ziyaret etti.

Depremde yaşamını yitirenler için dua etti

Kılıçdaroğlu, Ramazan Bayramı’nın ilk günü Adıyaman’a gitti. Kılıçdaroğlu, ilk olarak Adıyaman Belediyesi Mezarlığı’na giderek depremde yaşamını yitiren vatandaşların mezarlarına karanfil bıraktı ve dua etti.

“Babam hepsinin öğretmeniydi”

Kılıçdaroğlu’nun mezarlık ziyareti sırasında depremde babasını kaybeden bir kadın depremzede, Kılıçdaroğlu’na yaklaştı. Kadın, “Babam CHP’liydi. Ne olur onun mezarına gidin. Babam hepsinin, herkesin öğretmeniydi. Hayatı hep CHP’ydi” diyerek ağladı. Kılıçdaroğlu, kadına başsağlığı diledi ve babasının mezar yerini öğrendi. Kılıçdaroğlu, kadının babasının mezarını da ziyaret ederek saygı duruşunda bulundu.

“Tayyip Erdoğan’ı devir”

Kılıçdaroğlu, bayramın ilk günü depremde yakınlarını kaybeden yurttaşlara taziyelerini iletti. Bir kadın, kızının Kılıçdaroğlu’nu çok merak ettiğini söyledi. Kılıçdaroğlu, genç kızla sarılarak sohbet etti. Bir başka yurttaş da Kılıçdaroğlu’na “Tayyip Erdoğan’ı devir, nasıl devirirsen devir” diye seslendi. Bir başka kadın da “Kemal Bey, bir tek siz yanımızdasınız. Allah sizden razı olsun” dedi.

(ANKA)

kemal kılıçdaroğlu hatay mezarlık şehit öğretmen ziyaret