Kılıçdaroğlu'ndan Emniyet Teşkilatı'na Söz: Tüm Sorunlarınızı Biliyorum, Hepsini Çözeceğim

TAKİP ET

Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 10 Nisan Polis Haftası ve Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluş yıldönümü dolayısıyla sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu.

Millet İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 10 Nisan Polis Haftası ve Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluş yıldönümü dolayısıyla sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu. Kılıçdaroğlu, emniyet teşkilatının değerli mensuplarına hitaben, “Tüm sorunlarınızı biliyorum. #SanaSöz hepsini çözeceğim” dedi.

Kılıçdaroğlu, 10 Nisan Polis Haftası ve Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluş yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı. Kılıçdaroğlu, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, emniyet teşkilatının sorunlarını çözeceğine dikkat çekti.

Kılıçdaroğlu’nun paylaşımında şu ifadeler yer aldı: “Emniyet Teşkilatımızın değerli mensupları, ağır çalışma koşullarınızdan özlük haklarınıza, liyakatsiz atamalardan uğradığınız mobbinge kadar tüm sorunlarınızı biliyorum. #SanaSöz hepsini çözeceğim. 10 Nisan Polis Haftası ve Türk Polis Teşkilatımızın kuruluş yıldönümü kutlu olsun.”

kemal kılıçdaroğlu polis haftası emniyet teşkilatı