Kılıçdaroğlu'ndan Haluk Bayraktar'a: Bu Kadar Siyasallaşmayın

TAKİP ET

CHP lideri Kılıçdaroğlu, "Atatürk Havalimanı'nı ABD'li şirkete verme fikri. 'En iyisini' Türklerin değil de ABD şirketlerinin yapabileceğini zannetmek" paylaşımı yapan Haluk Bayraktar'a yanıt verdi.

Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Twitter hesabından 'Atatürk Havalimanı' notuyla bir video paylaştı. Kılıçdaroğlu videoda Atatürk Havalimanı’nın uzay çalışmalarının merkezi haline getirileceğini söyledi.

Videonun ardından Baykar Genel Müdürü Haluk Bayraktar, Twitter'dan yaptığı paylaşımda, "Milyondan fazla gencin yarıştığı, dünyanın en iyisi Milli Teknoloji Projelerinin sergilendiği TEKNOFEST’e ev sahipliği yapan Atatürk Havalimanı’nı ABD’li bir şirkete verme fikri… Halen “en iyisini” Türklerin değil de ABD şirketlerinin yapabileceğini zannetmek… Nuri Demirağ’ın uçaklarını toprağa gömen zihniyet hiç değişmemiş" dedi.

Kılıçdaroğlu Atatürk Havalimanı'nın Ne Olacağını Açıkladı: Havacılık ve Uzay Çalışmaları Merkezi

Kılıçdaroğlu, şu ifadeleri kullandı:

"Bu kadar siyasallaşmayın Sevgili Haluk Bey. Siz ailece bizim için çok değerlisiniz. Bir partinin seçim propagandası olmak size yakışmaz. İstikbalde başarılı bütün Türk girişimcilerimize yer var. Uzay hepinize yetecek kadar geniş."

 

kılıçdaroğlu haluk bayraktar baykar atatürk havalimanı