Kılıçdaroğlu'ndan 'Muharrem İnce Defteri Kapandı Mı' Sorusuna Net Cevap: Hiçbir Partiye Kapıları Kapatma Lüksümüz Yok.

TAKİP ET

Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Trabzon'da düzenlediği mitingin ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Trabzon’da düzenlediği mitingin ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Gerçek Gündem'den Hilmi Hacaloğlu'nun aktardığı söyleşiye göre, Kılıçdaroğlu’na, eski CHP’li Muharrem İnce ile ilgili olarak “Defterini kapattınız mı?” şeklindeki soru yöneltildi.

Kılıçdaroğlu, bu soruya “Bizim hiçbir partiye kapıları kapatma lüksümüz yok. ‘Tamamen kapattık, bir daha görüşmeyeceğiz, bir daha konuşmayacağız’ diye bir şeyimiz yok yani. Siyasi partilerle oturulur konuşulur, tartışılır, belli soruların çözümü konusunda görüş birliğine varılır.” şeklinde cevap verdi.

Kılıçdaroğlu, Muharrem İnce’nin partide uzun yıllar çalışmış, grup başkanvekilliği yapmış bir arkadaş olduğunu belirterek, “Dolayısıyla bizim milletvekilleriyle doğal olarak arkadaşlar zaten. Otururlar konuşurlar. Bunlar olur.” dedi.

kemal kılıçdaroğlu Muharrem İnce memleket partisi