Kılıçdaroğlu'ndan Sadullah Ergin Yorumu

TAKİP ET

Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Sadullah Ergin'in aday gösterilmesine ilişkin konuştu.

Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP'den Ankara 1. bölge adayı gösterilen DEVA Partili Sadullah Ergin'e yönelik tepkilere ilişkin konuştu. Kılıçdaroğlu, başka partilerin adayları olduğunu, o partilerin iç işlerine karışamayacaklarını söyledi.

Kılıçdaroğlu "Sadullah Bey başka bir partinin adayı. Biz onların iç işlerine karışamayız. O zaman çok büyük sıkıntı çıkar. Onlar kendi adaylarını seçer, biz kendi adayımızı seçeriz. Dolayısıyla birbirimizin alanına girip oraya yönelik üstü örtülü veya açık eleştiri yaparsak asla doğru olmaz. Dolayısıyla bunlar artık oyların heba olmaması ve bunların lehe çalışması için böyle bir akılcı politika izlendi." dedi.

Çanakkale mitingi sonrası gazetecilerin soruların yanıtlayan Kılıçdaroğlu, ilk kez birçok partinin bir parti logosu altında seçime girdiğini vurgulayarak “Herkes sanki sadece CHP'liler giriyor ve CHP'li değil nasıl bizim listede yer alır diye bir şey söylüyor. Yani eski alışkanlıklardan kurtulunamayan bir atmosfer var. Zaman içerisinde olacak“ ifadelerini kullandı.

 

kılıçdaroğlu sadullah ergin chp aday listeleri chp chp listeleri